Την έκδοση Κάρτας Μέλους του Συλλόγου και το Σχέδιο Κινήτρων για τα Μέλη, ανακοινώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι δύο ενέργειες αποτελούν μέρος των εξαγγελιών του Διοικητικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Εγγραφής Μελών.

Η Κάρτα Μέλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα εκδίδεται κάθε χρόνο.

Κάρτα Μέλους για το 2016 έχει εκδοθεί για όσα Μέλη έχουν πληρώσει έστω και ένα μήνα συνδρομή για το έτος 2016, νοουμένου ότι έχουν τακτοποιημένες πλήρως τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προηγούμενων χρόνων.
Κάρτα Μέλους για το 2017 θα εκδοθεί σε όσα Μέλη θα προπληρώσουν τουλάχιστο τρεις μήνες από την ετήσια συνδρομή του 2017, νοουμένου ότι έχουν τακτοποιήσει πλήρως τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προηγούμενων χρόνων.

Στην κάθε κάρτα Μέλους υπάρχει barcode, το οποίο τη συνδέει με το Σχέδιο Κινήτρων για τα Μέλη.

Σχέδιο Κινήτρων για τα Μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλοντας να ανταμείψει έμπρακτα τα Μέλη του Σωματείου για την ουσιαστική συνεισφορά τους, εισαγάγει σχέδιο προνομίων ειδικά για τα μέλη.

Στόχος του σχεδίου είναι η ιδιότητα του μέλους να αποκτήσει επιπρόσθετη αξία, πέραν του δικαιώματος της συμμετοχής στις Γενικές Συνελεύσεις και του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Οι βασικές πρόνοιες του “Σχεδίου προνομίων μελών” είναι οι εξής:

1. Σε όλα τα μέλη τα οποία έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις θα εκδίδεται Κάρτα Μέλους. Με την έναρξη του σχεδίου τη σεζόν 2016/17, σε όλα τα ενεργά μέλη θα εκδοθεί η «ΟΜΟΝΟΙΑ Member Card». Σε όσα Μέλη έχουν συμπληρώσει ή θα συμπληρώσουν στο μέλλον 10 συναπτά έτη ως Μέλη του Σωματείου, θα παραχωρείται η «ΟΜΟΝΟΙΑ Platinum Member Card». Τέλος, στα Μέλη που θα συμπληρώνουν 20 συναπτά έτη θα παραχωρείται η «ΟΜΟΝΟΙΑ Bronze Member Card». Η αναβάθμιση στις κατηγορίες Platinum και Bronze θα συνοδεύεται και με επιπρόσθετα προνόμια και οφέλη που θα απολαμβάνουν τα αντίστοιχα μέλη.

2. Η κάρτα Μέλους θα εκδίδεται σε ετήσια βάση. Δικαιούχοι για έκδοση της κάρτας θα είναι όσα Μέλη προπληρώνουν την ετήσια συνδρομή τους. Στα υπόλοιπα μέλη θα εκδίδεται η κάρτα με την προϋπόθεση ότι θα έχουν προπληρώσει τουλάχιστο τρεις μήνες της συγκεκριμένης χρονιάς. Σε περίπτωση που κάποιο Μέλος στο οποίο έχει εκδοθεί κάρτα μέλους (μετά που έχει προπληρώσει τρεις μήνες) σταματήσει να πληρώνει τη συνδρομή του τότε η κάρτα ακυρώνεται αυτόματα. Επιπρόσθετα, στο συγκεκριμένο μέλος δεν θα εκδίδεται κάρτα μέλους στο μέλλον εκτός και αν προπληρώνει τη συνδρομή του για ολόκληρη τη χρονιά.

3. Η ετήσια κανονική συνδρομή καθορίζεται στα €180 (€15 ανά μήνα). Για συνταξιούχους η ετήσια συνδρομή είναι €60 (€5 ανά μήνα).

4. Τα Μέλη του σωματείου θα δικαιούνται έκπτωση 10% στις κανονικές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Σε περίπτωση που τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται σε μειωμένες τιμές για όλους τους φιλάθλους, το ποσοστό έκπτωσης που θα δικαιούνται τα Μέλη θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα, έτσι ώστε το συνολικό ποσοστό έκπτωσης να μην ξεπερνά το 10% των κανονικών τιμών.

5. Τα Μέλη του σωματείου θα δικαιούνται έκπτωση 15% για αγορές από την Green Boutique. Η έκπτωση αυτή δεν θα ισχύει για προϊόντα τα οποία πωλούνται ήδη σε τιμές εκπτώσεων.

6. Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων αγώνων με αυξημένη ζήτηση, πριν ξεκινήσει η διάθεση τους ευρέως σε όλους τους φιλάθλους.

7. Πέραν των πιο πάνω προνομίων τα οποία παραχωρούνται στα Μέλη σε τακτική βάση, τα μέλη θα απολαμβάνουν πολλά άλλα προνόμια τα οποία θα αποφασίζονται και θα ανακοινώνονται από το σωματείο σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους (π.χ. συμμετοχή σε κληρώσεις για ταξιδιωτικά πακέτα συνοδείας της ομάδας σε παιχνίδια στο εξωτερικό, κληρώσεις με έπαθλο εισιτήρια διαρκείας, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, κτλ).

8. Τέλος, οι κάτοχοι της κάρτας Μέλους θα απολαμβάνουν εκπτώσεις σε σειρά καταστημάτων, εστιατορίων, ξενοδοχείων, και άλλων εμπορικών επιχειρήσεων με τις οποίες το σωματείο θα συνάψει σχετική συμφωνία.
Οι κάρτες Μέλους είναι διαθέσιμες από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”. Τα Μέλη που διαμένουν εκτός Λευκωσίας, μπορούν να παραγγείλουν τηλεφωνικώς την κάρτα τους, καλώντας το 22025410 (09:00 μέχρι 13:00).