Νικηφόρο ήταν το τέταρτο φιλικό παιγνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η ομάδα μας νίκησε με 6-0 την πολωνική, Zaglebie Lubin. Χατ-τρικ πέτυχε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Λόπες, Τουρέ και Κατσαντώνης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε με σχηματισμό 4-4-2, έχοντας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 13’ μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Zaglebie, ο Κανού κέρδισε την μπάλα και έδωσε στον Ντάρμπισαϊρ που με πλασέ έκανε το 1-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 29’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα, ο Λόπες έπιασε την κεφαλιά και από κοντά ο Ντάρμπισαϊρ σημείωσε το 2-0. Το τρίτο γκολ για τον Άγγλο επιθετικό ήρθε στο 45’, μετά από μπαλιά του Δημητρίου και όμορφο πλασέ στην κίνηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προχώρησε σε πολλές αλλαγές. Σημείωσε, ωστόσο, άλλα τρία τέρματα. Στο 48’ ο Ράφαελ Λόπες με σουτ εντός περιοχής, στο 66’ με τον Τουρέ, μετά από ασσίστ του Χριστοφή και στο 71’ με τον Κατσαντώνη, με δυνατό σουτ εντός περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρόνο συμμετοχής στον σημερινό αγώνα πήραν οι νεοαποκτηθέντες Τζαρσίνιο και Γουϊλιαμ Σοάρες. Ο προπονητής μας, Πάμπος Χριστοδούλου, χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, το Σάββατο στο ΓΣΠ (19:00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή (46′ Φελτχούιζεν/ 84′ Αντωνίου), Δημητρίου (70′ Παναγιώτου), Μαργκάσα (46′ Καντέ), Εκίθα (55′ Φραγκέσκου), Κατελάρης (45΄ Γουίλιαμ), Σοάρες (70′ Μπρέβελντ), Κανού (46′ Μαδούρο), Γκονζάλες, Τζαρσίνιο (70′ Αζίζ), Λόπες (70′ Κατσαντώνης), Νταρμπισάιαρ (63′ Τουρέ)

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=AOH5Hn7-qVo[/embedyt]