Νίκη με ανατροπή του σκορ πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε βάρος της Ανόρθωσης με σκορ 1-2, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Νταρμπισάιαρ στο 85’ και στο 91’, ενώ για την Ανόρθωση σκόραρε ο Σισέ.

Η πρώτη τελική προσπάθεια καταγράφηκε στο 6’, σε σουτ του Ιγκεμπόρ που έφυγε έξω. Στο 27’ ο Χριστοφή επιχείρησε συρτό δυνατό σουτ που αποκρούστηκε από τον Αρούς, ενώ στο 32’ ο Αλβμπόγκε πραγματοποίησε σωτηρία απόκρουση, σε εκτέλεση φάουλ του Ράγιος. Μάλιστα ο Σουηδός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στη φάση και αντικαταστάθηκε από τον Χριστοδούλου. Μεγάλη φάση χάθηκε στο 39’ από τον Ντούρις, ο οποίος απέναντι από τον Χριστοδούλου πλάσαρε έξω, στο 43’ διαγώνιο σουτ του Χριστοφή έφυγε έξω, ενώ στο 45’ ο Άλεξ έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και έφυγε μόλις έξω.

Με μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Κατελαρης με κεφάλια από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα έξω. Το 1-0 έγινε στο 54’ με δυνατό σουτ του Σισέ από το ύψος της περιοχής. Στο 58’ συρτό σουτ του Κιπιάνι, απέκρουσε ο Αρούς, ενώ στο 60’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Νταρμπισάιαρ, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Αρούς. Τρία λεπτά αργότερα ο Σισέ έκανε το σουτ έξω, ενώ στο 73’ ο Κάμαρα αστόχησε απέναντι από τον Χριστοδούλου. Το 1-1 έγινε στο 85’, μετά από σέντρα του Τζαϊλσον και κεφαλιά του Νταρμπισάιαρ, ενώ η ανατροπή του σκορ έγινε στο 91’ με νέα κεφαλιά του Νταρμπισάιαρ, μετά από σέντρα του Χριστοφή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρούς, Κοφί, Σίντενφελντ, Καρλίτος (61’Παλάνκα), Ράγιος (80’Οικονομίδης), Ντούρις, Βίκτορ, Σισέ (71’Καμαρά), Πράνιτς, Ιγκιεμπόρ, Ντουγκλάο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αλβμπόγκε (37’Χριστοδούλου), Γουίλιαμ, Καντέ, Βύντρα, Τζαΐλσον, Κατελάρης, Άλεξ, Κιπιάνι (71’Σόλομον), Χριστοφή, Λόπες (46’Τζαρσίνιο), Ντάρμπισαϊρ.

KITΡΙΝΕΣ: Παλάνκα, Σίντενφελντ – Καντέ, Τζαρσίνιο