Σημαντικό διπλό πέτυχε στη Λεμεσό η ΟΜΟΝΟΙΑ σε βάρος της ΑΕΛ με 2-3, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Καντέ που πέτυχε δυο γκολ, σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Νταρμπισάιαρ, οι γηπεδούχοι απάντησαν, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέτρεψε το σκορ και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Καλή ευκαιρία με το ξεκίνημα απώλεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, όταν στο 1’ η Καντέ επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο 14’ ήρθε καλή στιγμή για την ΑΕΛ, καθώς μετά από γύρισμα του Σάσι, ο Βύντρα απέκρουσε σωτηρία. Το 0-1 για την ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε στο 18’ με πλασέ στην κίνηση από τον Νταρμπισάιαρ, μετά από σέντρα του Καντέ. Ακολούθησε παιχνίδι χωρίς φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, μέχρι το 36’ όταν ο Αβρααμ με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Λεάντρο, ο Αουραμπαρενα με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Χωρίς ρυθμό και χωρίς φάσεις ήταν στο ξεκίνημα το δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν το δεύτερο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑ, στο 60’ με μακρινό σουτ του Καντέ. Δυο λεπτά αργότερα ο Αουραμπαρενα εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, ωστόσο το δυνατό διαγώνιο σουτ του έφυγε μόλις έξω. Στο 63’ και στο 64’ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, με πλασέ των Κιπιανι και Νταρμπισάιαρ, τα οποία απέκρουσε ο Βοζίνια. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους» χάθηκε στο 78’, όταν το βολέ του Χριστοφή από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βοζίνια. Στο 83’ σουτ του Χριστοφή εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε έξω, ωστόσο στο 86’ ο Καντέ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Βοζίνια και με σουτ από περίπου 30 μέτρα, πέτυχε το 2-3. Στα εναπομείναντα λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ αμύνθηκε αποτελεσματικά και πήρε μια σημαντική νίκη.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αϊρόσα, Τεξέιρα, Μιτρέα, Γουίλερ, Φιντέλις, Λεάντρο, Μπενίτεθ (67′ Τόρες), Αβραάμ (57′ Αλνταΐρ), Σασί, Αρουαμπαρένα (81′ Μαύρου)

Ομόνοια: Μιχαΐλοφ, Τζαΐλσον, Βύντρα, Καντέ, Μαργκάσα (46′ Τζαρσίνιο-75′ Δημητρίου), Μαντούρο, Μπρέβελντ, Σοάρες, Χριστοφή, Λόπες (53′ Κιπιάνι), Ντάρμπισαϊαρ

Κίτρινες: Αϊρόσα 44′, Σασί 92′ (3η) / Σοάρες 28′ (3η), Μαντούρο 74′, Καντέ 92′