Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε την ισοφάριση στο 90΄+4΄ από τον Ολυμπιακό και συμβιβάστηκε στο ισόπαλο 1-1 και ενώ είχε προηγηθεί με τον Γκονζάλες στο 51΄. Η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο και έχασε πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχαινε περισσότερα γκολ.

Πολύ καλό ρυθμό και έντονη επιθετικότητα είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, με τους Λόπες (3΄), Μαργκάσα (5΄) και Άλεξ (10΄). Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και στο 14΄ έχασε νέα ευκαιρία με τον Νταρμπισάιαρ, στο 31΄ ο Λόπες από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 35΄ η κεφαλιά του Φαμπρίσιο έφυγε έξω. Πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Λόπες απώλεσε άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με κεφαλιές στο 41΄ και στο 45΄.

Δυναμικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο 50΄ ο Γκονζάλες έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε μόλις έξω, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 1-0, μετά από σέντρα του Μαργκάσα. Η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 61΄ έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με τον Γκονζάλες και τον Νταρμπισάιρ, οι οποίοι είδαν τις προσπάθειές του να φεύγουν μόλις έξω. Στο 66΄ ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη του εκιαρία όταν το σουτ του Τόρες έφυγε έξω, ενώ στο 77΄ ο Γουίλιαμ από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τελικά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, ο Καπαρτής με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν, Αραούχο, Μαργκάσα, Φαμπρίτσιο, Γουίλιαμ, Κανού (75΄ Μπρέβελντ) Σοάρες, Λεάντρο (88΄ Αζίζ) Τζαρζίνιο, Λόπες (69΄ Μαντούρο) Ντάρμπισαϊρ

Ολυμπιακός: Χίντι, Αντωνίου, Σαμάρας, Χριστοφίδης, Σωτηρίου, Πολυκάρπου, Τεξέιρα, Κάστρο (76΄Καπαρτής) Πεχλιβάνης, Παχίπης (56΄Μενελάου) Τόρες

Κίτρινες: Λεάντρο, Φαμπρίτσιο/Αντωνίου