Εμφαντική επιστροφή στις νίκες πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία κέρδισε με 5-2 την ΑΕΚ στο στάδιο ΓΣΠ, σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Μαργκάσα, Νταρμπισάιαρ, Μοϊσόφ (αυτογκόλ) και Άλεξ, ενώ ο Χριστοφή τελείωσε το παιχνίδι στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ΑΕΚ στο πρώτο λεπτό, όταν το σουτ του Τετέ έφυγε έξω, ωστόσο λίγο αργότερα, στο 5΄, ο Μαργκάσα με βολέ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 9΄ ο Παναγή πραγματοποίησε διπλή σωτήρια απόκρουση σε σουτ εντός περιοχής, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, στο 11΄, ο Μαργκάσα έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Νταρμπισάιαρ με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η επόμενη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα μας, όταν το σουτ του Τζαρσίνιο έφυγε έξω. Ακολούθησε η μείωση του σκορ από την ΑΕΚ, με εκτέλεση φάουλ του Λαρένα στο 19΄, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε σχεδόν άμεσα, καθώς με αυτογκόλ του Μοΐσοφ στο 23΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζαρσίνιο, έγινε το 3-1. Η ομάδα μας έδωσε συνέχεια στην επιθετικότητά της και κατάφερε να πετύχει τέταρτο γκολ, με ωραίο σουτ εκτός περιοχής από τον Άλεξ στο 31΄. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε καλή ευκαιρία στο 40΄, ωστόσο ο Παναγή απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο 45΄, μετά από αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Τζαρσίνιο ο οποίος πλάσαρε απέναντι από τον Πάμπλο, όμως η μπάλα έφυγε μόλις έξω, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από σέντρα του Μαργκάσα, ο Κανού έκανε το πλασέ όμως η μπάλα μόλις έξω.

Δυναμικά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ και εξαργύρωσε την επιθετικότητά της με πέμπτη γκολ, όταν ο Κανού έδωσε προ κενής εστίας στον Χριστοφή, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 5-1 στο 50΄. Η ΑΕΚ προσπάθησε στο 52΄να απαντήσει, όμως ο Μοϊσόφ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 63΄ την κεφαλιά του Μυτίδη απέκρουσε ο Παναγή. Η επόμενη καλή φάση ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, στο 68΄, όταν ο Τζαΐλσον έκανε το δυνατό συρτό σουτ, το οποίο έφυγε έξω, ενώ στο 73΄ το πλασέ του Ακοράν απέκρουσε σταθερά ο Παναγή. Νέα καλή φάση χάθηκε για την ομάδα μας στο 77΄ από τον Νταρμπισάιαρ, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα απώλεσε κλασική ευκαιρία με πλασέ εντός της μικρής περιοχής το οποίο έφυγε έξω. Στο 85΄ ο Γκονζάλες δοκίμασε το πόδι του από μακριά και ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Πάμπλο, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μοΐσοφ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, μείωσε σε 5-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Φαμπρίτσιο, Μαργκάσα, Άλεξ, Κατελάρης, Κανού (72′ Λόπες), Χριστοφή, Τζαρσίνιο (64′ Λεάντρο), Ντέρμπισαϊαρ (79′ Mαδούρο)

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς (21′ Λαμπάν), Νέλσον (38′ Χέφελ), Μουρίγιο, Μόισοφ, Λαρένα (70′ Κάσες), Τομάς, Ακοράν, Τέτε, Μυτίδης

Κίτρινες: Κατελάρης, Παναγή / Μόισοφ