Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 της Πάφος FC, με γκολ των Νταρμπισάιαρ και Χριστοφή.

Πρώτη έφτασε στο γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως το διαγώνιο συρτό σουτ του Νταρμπισάιαρ, απέκρουσε ο Κόμπριβετς, ενώ στο 9΄ ο Ντεούλ έκανε το σουτ έξω. Η ομάδα μας είχε την υπεροχή, έκλεισε τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο και ευτύχησε να σκοράρει στο 18΄ με εκτέλεση πέναλτι του Νταρμπισάιρ, μετά από ανατροπή του Τζαρσίνιο. Η Πάφος FC προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε καλή ευκαιρία με κεφαλιά στο 21΄, ενώ στο 30΄ ο Χριστοδούλου πραγματοποίησε ωραία απόκρουση σε σουτ του Ντεούλ. Λίγο αργότερα, στο 32΄, μετά από ωραία ενέργεια των Χριστοφή, Καντέ και Νταρμπισάιαρ, ο τελευταίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν μια καλή κεφαλιά του Νταρμπισάιαρ στο 34΄, την οποία απέκρουσε ο Κόπριβετς.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 51’, ο Χριστοφή επωφελήθηκε λάθος του Κόπριβετς και προ κενής εστία πέτυχε το 3-0. Στο 62’ η Πάφος είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Πογέτ, τρία λεπτά αργότερα ο Κοβελένκο με σουτ αστόχησε, στο 68’ από το ύψος του πέναλτι ο Αντόνια έστειλε την μπάλα έξω και ο Μαργκάσα στο 69’ έκανε το σουτ μόλις έξω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μστη συνέχεια έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ των Νταρμπισάιαρ στο 71’ και Χριστοφή στο 76’, ενώ στο 82’ απάντησε η Πάφος, όμως ο Χριστοδούλου απέκρουσε σωτήρια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Τζαΐλσον, Καντέ (58′ Παναγιώτου), Γουίλιαμ, Κατελάρης, Μαργκάσα, Σοάρες, Χριστοφή, Τζαρσίνιο (77′ Αζίζ), Λόπες (91′ Μαντούρο), Ντέρμπισαϊαρ

Πάφος: Κόπριβετς, Γιάνζα, Ταραβέλ, Πογιέτ, Χόριτς, Γκάμποβς (73′ Σταύρου), Χριστοδούλου (62′ Κοβαλένκο), Μοστέφα, Ντεούλ (79′ Δημοσθένους), Μπρουλς, Σικόρσκι

Κίτρινες: – / Μοστέφα 33′