Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς κέρδισε τον Άρη με 3-0, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τα γκολ των “πρασίνων” σημείωσαν οι Βύντρα, Λόπες και Σόλομον.

Δοκάρι με το καλημέρα είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο 1’, μετά από πλασέ του Νταρμπισάιαρ σε σέντρα του Μαργκάσα. Η υπεροχή του «τριφυλλιού» καρποφόρησε στο 6’, όταν ο Βυντρα με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 8’ ο Άρης είχε δοκάρι σε σουτ Εγγλέζου εκτός περιοχής, ενώ στο 19’ ο Ταποκό με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις έξω. Η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε στο επόμενο λεπτό, ωστόσο το σουτ το Λόπες που είχε πορεία στο τέρμα, κτύπησε στον Νταρμπισάιαρ και έφυγε έξω, ενώ στο 27’ ο Λόπες με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ανάγκασε τον Νουρεντινόσκι σε σπουδαία απόκρουση. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν κλασική για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όταν μετά από παράλληλο γύρισμα του Νταρμπισάιαρ, ο Χριστοφή προ κενής εστίας δεν πρόλαβε να σκοράρει.

Με μεγάλη φάση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως το πλασέ του Νταρμπισάιαρ έφυγε μόλις έξω, μετά από κάθετη πάσα του Λόπες στο 51’. Το 2-0 έγινε στο 62’ με τον Λόπες, οταν μετά από ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον Νουρεντινόσκι και πλάσαρε εύστοχα. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 80’ με κεφάλια του Κανού που έφυγε μόλις έξω, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το κερασάκι στην τούρτα, το 3-0, ήρθε στο 90΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Σόλομον.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Δημητρίου, Μαργκάσα, Γουίλιαμ, Βύντρα, Μαντούρο, Σοάρες, Λόπες (69′ Σόλομον), Χριστοφή (46′ Κιπιάνι), Τζαρσίνιο, Ντάρμπισαϊαρ (83′ Κανού)

Άρης: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ντρομπάροφ (69′ Αζίζ), Μαμμίδης, Ράντου, Ευσταθίου, Παχίπης, Φράγκος (79′ Πάγκαλος), Εγγλέζου (74′ Μαλεκκίδης), Ταποκό, Μαραγκουδάκης

Κίτρινες: Δημητρίου 52′, Σοάρες 66′ / Ταποκό 36′, Μαμμίδης 86′

Εισιτήρια: 5633