Την τρίτη συνεχόμενή της νίκη, σε ένα δραματικό όπως εξελίχθηκε παιγνίδι, πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε βάρος του Ολυμπιακού στο Μακάρειο. Το τριφύλλι πήρε τη νίκη με 2-3, με γκολ του Ματ Ντάρμπισαϊρ στο 95’.

 

Στο α΄ ημίχρονο η Ομόνοια ήταν καλύτερη, είχε την κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ. Μόλις στο 2′ το συγκρότημα του Ιβάιλο Πέτεφ είχε φτιάξει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του, με τον Δημητρίου από πολύ κοντά να σουτάρει ψηλά άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε με 0-2, με γκολ των Λόπες (11’) και Τζαρσίνιο (20’), ενώ στο 26΄ ο Γουίλιαμ Σοάρες είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 44΄ με τον Πουγιούκα.

 

Στην επάναληψη, ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την ομάδα μας να χαλαρώνει αδικαιολόγητα.  Ο Ολυμπιακός μείωσε στο 82΄ με τον Καπαρτή και ισοφάρισε στο 90΄ με τον Πολίτσι. Τον τελευταίο λόγο, ωστόσο είχε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος με όμορφη κεφαλιά στο 95’ έδωσε τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας είχε καλή φάση μετά από γύρισμα του Τζαΐλσον, ωστόσο η ευκαιρία πήγε χαμένη.

 

Στα 10 γκολ έφτασε ο Ματ Ντέρμπισαϊαρ και τα 5 ο Ράφαελ Λόπες.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Αντωνίου (46΄ Τριμπό), Σαμάρας (52΄ Καπαρτής), Χριστοφίδης, Πουγιούκας, Πολίτσι, Μιγκελίτο, Κάστρο (86΄Παντελή), Πεχιλβάνης, Τόρες, Παχίπης

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαΐλοφ, Τζαΐλσον, Καντέ, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Μαργκάσα, Σοάρες, Δημητρίου (87΄ Μαντούρο), Τζαρσίνιο (68΄ Μπρέβελντ), Λόπες, Ντάρμπισαϊαρ

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Μ. Καλογήρου – Γ. Σάββα), 4ος: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Παρ.: Μιχάλης Ιωάννου