Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, με δυο γκολ του Ζελάγια και ένα του Σκέμπρι.

Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν γκολ για τον Απόλλωνα με κεφαλιά του Ζελάγια στο 3’, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 11’ χάθηκε καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Μιχαΐλοφ απέκρουσε πλασέ του Ζελάγια, ενώ στο 14’ ακυρώθηκε γκολ του Νταρμπισάιαρ ως οφσάιντ. Το 2-0 έγινε στο 18’ με σκόρερ τον Σκέμπρι, στο 24’ δοκάρι είχε ο Ζελάγια και στο 34’ έγινε το 3-0 με δράστη και πάλι τον Ζελάγια.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μιχαΐλοφ σταμάτησε προσπάθεια του Γιάκολιτς, ενώ στο 55’ ο Νταρμπισάιαρ έκανε την κεφαλιά την οποία έφυγε έξω. Ακολούθως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, χωρίς να δημιουργεί κάποια από τις δυο ομάδες ευκαιρία για γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Πέδρο (68’Πίττας), Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι (55’Μάρκοβιτς), Άλεφ, Ντα Σίλβα, Γιάκολις, Σκεμπρι (75’Χατζηβασίλης), Ζελάγια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαΐλοφ, Καντέ, Βύντρα, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Άλεξ (87’ Κακουλλής), Κανού (62΄Κατσαντώνης), Κιπιάνι (77′ Χριστοφόρου), Τζαρσίνιο, Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ.