Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ από την ΑΕΚ στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της β’ φασης του πρωταθλήματος. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Φλοριάν και Ακοράν.
Καλή ευκαιρία από το 1’ χάθηκε για την ΑΕΚ, όταν μετά από παράλληλο γύρισμα ο Τολεμές αστόχησε από κοντά, στο 8’ σουτ του Τρισκόφσκι έφυγε διπλα από το κάθετο δοκάρι σε κόρνερ, ενώ στο 10’ ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε τετ-α-τετ. Νέα σωτήρια απόκρουση του Χριστοδούλου στο 16’ σε πλασέ του Τολεμές, ο ίδιος παίκτης απείλησε στο 22’ με κεφαλιά που έφυγε έξω, για να γίνει το 1-0 στο 24’ με εκτέλεση πέναλτι του Τολεμές. Στο 27’ μετά από γύρισμα του Σόλομον, ο Νταρμπισάιαρ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και στο 40’ κοντινό πλασέ του Τολεμές απέκρουσε ο Χριστοδούλου.
Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για την ΑΕΚ στο 50’, όταν σουτ του Τετέ, απέκρουσε σε κόρνερ ο Χριστοδούλου. Ακολούθησε εκτέλεση φάουλ του Τζαρσίνιο στο 51’, που αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ από τον Πάμπλο και στο 55’ κεφαλιά του Τρισκόφσκι που έφυγε έξω. Δυνατό σουτ του Σόλομον στο 58’ απέκρουσε δύσκολα ο Πάμπλο, στο 60’ πλασέ του Ακοράν έφυγε μόλις έξω, ενώ δυο λεπτά αργότερα σουτ του Τρισκόφσκι απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Χριστοδούλου. Το 2-0 έγινε στο 67’ με σουτ του Ακοράν από το ύψος του πέναλτι. Στο 72’ χάθηκε κλασική ευκαιρία από τον Νταρμπισάιαρ, το κοντινό πλασέ του οποίου έφυγε μόλις έξω, ο ίδιος παίκτης στο 77’ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, ενώ νέο πλασέ του στο 79’ έφυγε μόλις έξω. Σπουδαία απόκρουση είχε ο Χριστοδούλου στο 81’ σε σουτ του Φλοριάν, ενω στις καθυστερήσεις εκτέλεση φάουλ του Λαρενα έφυγε έξω.
ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν, Τέτε (69΄Τομάς) Τρισκόφσκι, Κάσες (76΄Λαμπάν) Φλοριάν (83΄Χέφελ) Νέλσον

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Φώτη (60΄Εκίθα) Κατελάρης, Γουίλιαμ, Τζαϊλσον, Μαδούρο, Άλεξ, Μπρέβελντ (20΄Σόλομον) Τζαρσίνιο (86’ Κιπιάνι), Χριστοφή, Ντάρμπισαϊαρ