Ισόπαλος 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας που εδωσε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Κρήτη, με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ήταν ένα σκληρό παιγνίδι, στο οποίο δέσποζαν οι δυνατές μοναχίες και μαρκαρίσματα.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Χαντί. Παρά το ότι έμεινε γρήγορα πίσω στο σκορ, η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέδρασε άμεσα αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους την κατοχή, δημιουργώντας περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ, κυρίως από τους πλάγιους διαδρόμους, με τους Γκονζάλεζ, Τζαρσίνιο και Χριστοφή. Στο 23’ δυνατό σουτ του Δημητρίου εντός περιοχής, απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ. Στο 34’, μετά από κόρνερ του Μαργκάσα και προβολή του Μαδούρο από κοντά, η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοφάρισε 1-1.

Στο Β’ ημίχρονο, το παιγνίδι ήταν ισορροπημένο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο να δημιουργεί πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Στο 54’ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαδούρο, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει στο τετ-α-τετ. Στο 55’ πλασέ του Ντάρμπισαϊρ πέρασε έξω, ενώ στο 77’ κεφαλιά του Κανού πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στρέζου. Στο 80’, ο Παναγή πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Όγκμποε εντός της μεγάλης περιοχής.

Στο 68′ ο Γουίλιαμ αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Κατελάρης.

Συνολικά, 15 ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε στον σημερινό αγώνα ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνης Τζιωνής, παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Νικόλαο Ανδρεαδάκη, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Στρέζος, Κομεσίδης (60′ Σιώπης), Μονιάκης (60′ Κοιλαράς), Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης (46′ Οικονόμου), Χαντί (84′ Παπατόλιος), Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς (46′ Μάνος), Ποτουρίδης (88′ Μπολάκης), Νάστος

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Δημητρίου (75′ Τζαΐλσον), Μαργκάσα, Φαμπρίσιο, Γουίλιαμ (68′ Κατελάρης), Μαντούρο (75′ Μπρέβελντ), Κανού, Χριστοφή, Γκονζάλες, Τζαρσίνιο (65′ Σοάρες), Νταρμπισάιρ