Ζωντανά σε Live Streaming και αποκλειστικά μέσω του «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium», θα μεταδοθεί το φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο ΟΦΗ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, 27 Αυγούστου, στο στάδιο “Γεντί Κουλέ”, στην Κρήτη.

Η Live Streaming σύνδεση θα ξεκινήσει στις 19:45, ενώ ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

Η ζωντανή μετάδοση είναι μια προσφορά των εταιριών DIMCO, Cobalt, Spiel Factory και Kountouros, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά.

Ο αγώνας δεν θα προβληθεί στην Ελλάδα, μετά από επιθυμία της γηπεδούχου ομάδας. Υπογραμμίζεται πως απαιτείτο συμφωνία ανάμεσα στους δύο Συλλόγους, για τη ζωντανή προβολή του αγώνα. Συνεπώς, οι συνδρομητές του «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium» που θα βρίσκονται στην Ελλάδα την Κυριακή (27/08), δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Διευκρινίζεται ότι οι πρώτες ζωντανές προβολές αγώνων στο «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium», πραγματοποιούνται σε δοκιμαστική βάση. Ως εκ τούτου, απολογούμαστε εκ των προτέρων σε περίπτωση που προκύψουν οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα στη μετάδοση. Σημειώνεται ότι πρόκειται για υψηλής ποιότητας παραγωγή με αρκετές κάμερες, επαναληπτικές προβολές, σχολιασμό και γραφικά.

Γίνετε συνδρομητές στο «OMONOIA Premium»: www.acomonia.com/premium

Το OMONOIA Premium αποτελεί ξεχωριστή, συνδρομητική ενότητα, της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου, www.acomonia.com

Η ενότητα «OMONOIA Premium» περιλαμβάνει υλικό, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της. Το «OMONOIA Premium» είναι πλούσιο σε οπτικοακουστικό υλικό, συνεντεύξεις, αναλύσεις υψηλής τεχνολογίας, στατιστικά, στιγμές από την ιστορία του συλλόγου, διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές, ενώ θα προσφέρει αναβαθμισμένη προβολή στους χορηγούς και συνεργάτες του σωματείου. Θα διαθέτει, επίσης, μπόλικη παρακάμερα και ειδική ενότητα για τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα.

Στόχος του «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium» είναι να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και σε ό,τι έχει σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέσα από τη νέα πλατφόρμα η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοδοξεί να ανταποδώσει στους χιλιάδες οπαδούς της, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας υλικό και πληροφόρηση. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που εάν πετύχει, θα βελτιώσει τόσο την εικόνα και το brand της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και τη σταθερή εισροή εσόδων προς τον σύλλογο.

Οι συνδρομητές του OMONOIA Premium, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα πιο κάτω συνδρομητικά πακέτα:

1 μήνας συνδρομή: 8 ευρώ
3 μήνες συνδρομή: 7 ευρώ τον μήνα (σύνολο 21 ευρώ)
6 μήνες συνδρομή: 6 ευρώ τον μήνα (σύνολο 36 ευρώ)
* 1 χρόνο συνδρομή: 5 ευρώ τον μήνα (σύνολο 60 ευρώ)

* Η ετήσια συνδρομητή προσφέρεται μέχρι τα μεσάνυκτα της Κυριακής, 27 Αυγούστου, με έκπτωση €10, δηλαδή στην τιμή των €50.