Κατά την αποψινή εναρκτήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “Σατιρικό” θέατρο, παρουσιάστηκε το επετειακό λογότυπο για τα 70 χρόνια ζωής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το λογότυπο θα χρησιμοποιείται σε όλες τις επετειακές εκδηλώσεις και απεικονίζεται στην επετειακή φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης, χρησιμοποιείται στα συλλεκτικά προϊόντα του Συλλόγου, καθώς και στο υπό έκδοση ιστορικό βιβλίο – λεύκωμα. Φιλοτεχνήθηκε από τον Γιώργο Βασιλείου και επελέγη από ειδική επιτροπή μέσα από περίπου 50 προτάσεις φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίες είχαν υποβληθεί στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού.

Περιγραφή

Ο δημιουργός σχεδίασε ένα λογότυπο σε μοντέρνα γραμμή, συνδυάζοντας τον αριθμό 70, όσα είναι τα χρόνια ζωής και δράσης που συμπληρώνει φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στη σύνθεση δίδεται ανοδική κλίση, ως συμβολισμός της ανοδικής πορείας που είχε ο Σύλλογος, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του. Διακοσμείται με δάφνη, διαχρονικό σύμβολο δόξας και τιμής. Περιλαμβάνει το έμβλημα του Συλλόγου, το τριφύλλι και την Κύπρο, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι περιορισμένη τοπικά, αλλά είναι ομάδα με οπαδούς σε όλο το νησί μας. Τα δύο χρυσά αστέρια παραπέμπουν στους 20+ τίτλους πρωταθλήματος, που έχει κατακτήσει η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ.