Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία επιβλήθηκε της Ανόρθωσης με 3-2, σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Την αρχική πεντάδα αποτέλεσαν οι Σκαμπύλης, Βίκτορ, Πρέα, Σέζαρ και Ανδρέου (αρχηγός).

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα, πίεσε από την αρχή τον αντίπαλο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 9’ με τον Βίκτορ, έπειτα από κάθετη πάσα του Πρέα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 13’, οι «πράσινοι» πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ανδρέου, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Η Ανόρθωση πίεσε για να πετύχει ένα γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, καθώς οι φιλοξενούμενου πίεζαν για να ξαναμπούν στον αγώνα. Τελικά το 2-1 έγινε στο 25’, με την ομάδα της Ανόρθωσης να παίζει με flying goalkeeper για να ισοφαρίσει, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ανδρέου στο 39’, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία για το 3-1. Το τελικό 3-2 έγινε αμέσως, μετά με την ομάδα μας να αστοχεί σε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Μετά την αποψινή νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ ανέβηκε στους 28 βαθμούς, παραμένοντας πρώτη. Παράλληλα, αύξησε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι την ερχόμενη Πέμπτη (21/12) και πάλι εντός έδρας, με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών.