Παρά την καλή εμφάνιση και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, έχασε από τον ΑΠΟΕΛ με 4-5, σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, αγωνία, εναλλαγές συναισθημάτων και γκολ που λανθασμένα μέτρησε. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι «πράσινοι» βρίσκονται με 0-2 πίσω στις νίκες και σε μια βδομάδα δίνουν το τρίτο παιχνίδι στο Λευκοθεο, με στόχο να κρατηθούν ζωντανοί στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Η πρώτη καλή στιγμή με την έναρξη αγώνα ήταν για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, όμως το συρτό διαγώνιο σουτ έφυγε έξω. Στο 3’ απείλησε ο Βίκτορ με δυνατό σουτ που έφυγε έξω, ενώ στο ίδιο λεπτό με κοντινή προβολή ο Ουκρανός πέτυχε το 1-0. Ο Σκαμπυλης στο επόμενο λεπτό απέκρουσε πλασέ από πλάγια θέση, ωστόσο στο 5’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με κοντινό πλασέ. Δυο καλές ευκαιρίες έφτιαξε στο 7’ η ΟΜΟΝΟΙΑ με τους Μανώλη και Βίκτορ, με τον ΑΠΟΕΛ να απαντά στο 8’, όμως ο Σκαμπυλης απέκρουσε το σουτ. Σπουδαία ευκαιρία χάθηκε στο 9’, σε τετ-α-τετ του Βίκτορ, με τον τερματοφύλακα μα αποκρούει, ενώ στο 15’ το συρτό διαγώνιο σουτ του Πρέα έφυγε μόλις έξω.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα με 1-2. Ακολούθησε καταιγισμός επιθέσεων από τους «πράσινους» που σε ένα δίλεπτο έφτασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ, με τους Πρέα, Βίκτορ και Σέζαρ. Στο 24’ χάθηκε απίστευτη ευκαιρία από τον Σέζαρ, καθώς προ κενής εστίας πλάσαρε έξω, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών του «τριφυλλιού». Κόντρα στη ροή του αγώνα έγινε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους, μετα από αντεπίθεση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ απάντησε στο 27’ με έξυπνο πλασέ του Μανώλη και μπήκε ξανά στο παιχνίδι, στο ίδιο λεπτό ο Πρέα αστόχησε σε σουτ από πλαγιά θέση, για να γίνει το 3-3 στο 29’ με προβολή του Βίκτορ. Στο 30’ ο ΑΠΟΕΛ απείλησε με πλασέ που έφυγε έξω και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το 3-4, σε φάση που οι επαναληπτικές προβολές έδειξαν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή τέρματος. Καλή ευκαιρία έφτιαξαν οι «πράσινοι» με τον Μανώλη στο 34’ και στην εξέλιξη της φασης έγινε το 3-5 με μακρινό πλασέ. Στο ίδιο λεπτό σουτ του Μανώλη κατέληγε στο δοκάρι, για να μειώσει στο 36’ ο Μανώλη μετά από ασίστ του Ανδρέου. Στο 37’ ο Σκαμπυλης είχε σωτήρια επέμβαση και στην εκπνοή το σουτ του Πρέα αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ.