Στην κορυφή θέλει να ολοκληρώσει τη χρονιά η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι για το 2017 φιλοξενεί τον Εθνικό Λατσιών, την ερχόμενη Πέμπτη, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από σπουδαία νίκη κόντρα στην Ανόρθωση, την περασμένη αγωνιστική, η οποία τους διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:30 και θα γίνει στο Στάδιο «Ελευθερία».

«Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για εμάς. Είμαστε το φαβορί και πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Θέλουμε η διακοπή να μας βρει στην πρώτη θέση, για να έχουμε πλεονέκτημα στη συνέχεια έναντι των ανταγωνιστών μας» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Βαρνάβας Κοντοδήμητρος.

Για το ότι η ομάδα είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τη χρονιά στην κορυφή και αήττητη, ο Βαρνάβας Κοντοδήμητρος ανέφερε: «Αν τα καταφέρουμε να το πετύχουμε αυτό, θα μας δώσει επιπλέον κίνητρο και ψυχολογία. Σίγουρα είναι σημαντικό επίτευγμα το ότι είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δικαίως είμαστε πρώτοι και ελπίζω να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος».

H Βαθμολογία (10 αγώνες)

1. ΟΜΟΝΟΙΑ/AΡAΡAT  28
2. ΑΠΟΕΛ  27
3. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ  22
4. ΑΕΛ  16
5. ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ  9
6. ΑΕΚ  8
7. ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ  7
8. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ  0

Τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής

ΑΕΛ vs ΑΠΟΕΛ
ΟΜΟΝΟΙΑ/AΡΑΡΑΤ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ vs ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ
ΘΟΪ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ vs ΑΕΚ