Μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ επικράτησε με 6-0 της Ανόρθωσης, σε παιχνίδι στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς, καθώς προηγείται με 2-1 στις νίκες. Στην τελική φάση προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ φρόντισε από τα πρώτα στάδια του αγώνα να επιβληθεί, καθώς μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, έχοντας για σκόρερ τους Μανώλη (7΄) και Σέζαρ (10΄). Ακολούθως, σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο του αγώνα, οι “πράσινοι” πέτυχαν το 3-0 με δράστη τον Ανδρέου (20΄) και πήγαν στα αποδυτήρια με ένα σπουδαίο προβάδισμα.

Το “τριφύλλι” διαχειρίστηκε εξαιρετικά τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και με υπομονή στο παιχνίδι του ευτύχησε να πανηγυρίσει και τέταρτο γκολ, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Ιωάννου (30΄). H OMONOIA/ΑΡΑΡΑΤ συνέχιζε να υπερέχει και να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι. Λίγο πριν το φινάλε, οι Βίκτορ και Κοντοδήμητρος έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0 (38΄).