Με ήττα από τον ΑΠΟΕΛ γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ με σκορ 11-5, στο πρώτο παιχνίδι για την τελική φάση πρωταθλήματος, το οποίο διεξήχθει στο Λευκόθεο στάδιο.

Την αρχική πεντάδα της ομάδας μας αποτέλεσαν οι: Σκαμπύλης, Σέζαρ, Βίκτορ, Πρέα και Ιωάννου.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε το επιθετικό παιχνίδι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθούν αρκετά γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 7’, με τον Σέζαρ να απαντάει ισοφαρίζοντας στο 10’. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε στην επόμενη φάση το 2-1, με την ομάδα μας να ισοφαρίζει ξανά, αυτή τη φορά με τον Ιωάννου, στο 11’. Οι «γαλαζοκίτρινοι» στη συνέχεια σκόραραν στο 12’, 15’ και 16’ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-2. Η ομάδα μας σκόραρε δις στο 16’ και 18’ με τους Μάνώλη και Σέζαρ αντίστοιχα, μειώνοντας σε 5-4. Δυστυχώς το «τριφύλλι» δέχτηκε το γκολ ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με δυο γκολ πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι στο 25′ και 30′ εκαναν το 8-4, με τον Πρεα να μειώνει σε 8-5 στο 33′. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 40′ αφού πρώτα είχαν προηγηθεί αλλά δύο γκολ του “αιώνιου” στο 38′ και 39′. Η ομάδα μας δέχθηκε κόκκινη κάρτα με τον Γκρέκο, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει σε μία εβδομάδα, στο στάδιο Ελευθερία, όπου οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να ισοφαρίςουν τη σειρά σε 1-1.