Τη φιλανθρωπική εκδήλωση, Football Stars Day, διοργανώνουν από κοινού, η ΚΟΠ και το Εθελοντικό Κίνημα Ποδοσφαιριστών Γκολ στη Ζωή,  στις 30 Δεκεμβρίου, στο ΓΣΠ.

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με τη διεξαγωγή αγώνων Κύπριων και ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα μας, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αγώνα Παλαιμάχων αλλά και Γυναικών.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Το «Γκολ στη Ζωή» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα ουσιώδες έργο, που θα συμβάλει αποφασιστικά στην κάλυψη των αναγκών του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο Football Stars Day, θα επιλεγούν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από τον κόσμο. Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται μέσω της ιστοσελίδας http://vote.goalstizoi.com.cy/. Ο κόσμος θα επιλέξει, επίσης, τους προπονητές που θα είναι στον πάγκο των ομάδων.

Θα είναι ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας, διάρκειας μιας ώρας, με στόχο το θέαμα και την ψυχαγωγία του κόσμου αλλά και των ποδοσφαιριστών.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος “Γκολ στη Ζωή”, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στους στόχους του Football Stars Day, ευχαρίστησε την ΚΟΠ για τη συνεργασία, τους χορηγούς για την στήριξη και τόνισε το μεγάλο όραμα που είναι η ανέγερση της νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του της ΚΟΠ ο πρώτος αντιπρόεδρος, Χάρης Λοϊζίδης, ο Υπουργού Υγείας, Δρ. Γιώργος Παμπορίδης, όπως και ο κ. Χριστόδουλος Καϊσής, Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, ο οποίος συνεχάρει τους διοργανωτές της εκδήλωσης και τον σκοπό για τον οποίο αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα.

Το ΓΣΠ θα παραχωρήσει δωρεάν τις εγκαταστάσεις για διεξαγωγή της εκδήλωσης, σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή, Φοίβο Κωνσταντινίδη. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές είναι με μεγάλη χαρά που δέχονται να συμμετάσχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις.