Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω Live Streaming το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας μετά την επιστροφή της από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, θα έχουν όσοι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών τους στο ΓΣΠ.

Το φιλικό παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium». Η σύνδεση θα ξεκινήσει στις 18:45, ενώ ο αγώνας αρχίζει στις 19:00.

Γίνετε συνδρομητές στο «OMONOIA Premium»: www.acomonia.com/premium

Το OMONOIA Premium αποτελεί ξεχωριστή, συνδρομητική ενότητα, της νέας επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου, www.acomonia.com

Η ενότητα «OMONOIA Premium» περιλαμβάνει υλικό, αποκλειστικά και μόνο, για τους συνδρομητές της. Το «OMONOIA Premium» είναι πλούσιο σε οπτικοακουστικό υλικό, συνεντεύξεις, αναλύσεις υψηλής τεχνολογίας, στατιστικά, στιγμές από την ιστορία του συλλόγου, διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές, ενώ θα προσφέρει αναβαθμισμένη προβολή στους χορηγούς και συνεργάτες του σωματείου. Θα διαθέτει, επίσης, μπόλικη παρακάμερα και ειδική ενότητα για τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα.

Στόχος του «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium» είναι να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και σε ό,τι έχει σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέσα από τη νέα πλατφόρμα η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοδοξεί να ανταποδώσει στους χιλιάδες οπαδούς της, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας υλικό και πληροφόρηση. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που εάν πετύχει, θα βελτιώσει τόσο την εικόνα και το brand της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και τη σταθερή εισροή εσόδων προς τον σύλλογο.

Οι συνδρομητές του OMONOIA Premium, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα πιο κάτω συνδρομητικά πακέτα:

  • 1 μήνας συνδρομή: 8 ευρώ
  • 3 μήνες συνδρομή: 7 ευρώ τον μήνα (σύνολο 21 ευρώ)
  • 6 μήνες συνδρομή: 6 ευρώ τον μήνα (σύνολο 36 ευρώ)
  • 1 χρόνο συνδρομή: 5 ευρώ τον μήνα (σύνολο 60 ευρώ)