Ζωντανά, μέσω δωρεάν Live Streaming, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το 3ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας επί πολωνικού εδάφους, με αντίπαλο τη Λεχ Πόζναν II.

Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει μέσω της επίσημης σελίδας του Συλλόγου στο Facebook, www.facebook.com/ACOmoniaNicosia και αποτελεί προσφορά του OMONOIA Premium.

Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα, 27 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Κύπρου).

Η ενότητα «OMONOIA Premium» περιλαμβάνει υλικό, αποκλειστικά και μόνο, για τους συνδρομητές της. Είναι πλούσια σε οπτικοακουστικό υλικό, συνεντεύξεις, αναλύσεις υψηλής τεχνολογίας, στατιστικά, στιγμές από την ιστορία του συλλόγου, διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές, ενώ προσφέρει αναβαθμισμένη προβολή στους χορηγούς και συνεργάτες του σωματείου. Θα διαθέτει, επίσης, μπόλικη παρακάμερα και ειδική ενότητα για τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα.

Στόχος του «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium» είναι να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και σε ό,τι έχει σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέσα από τη νέα πλατφόρμα η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοδοξεί να ανταποδώσει στους χιλιάδες οπαδούς της, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας υλικό και πληροφόρηση.

Γίνε συνδρομητής στο ΟΜΟΝΟΙΑ Premium: www.acomonia.com/premium
Πληροφορίες: http://bit.ly/2rO1sJm