Τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου:

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας και βαθμολογική συγκομιδή: “Μετά από 11 αγώνες πρωταθλήματος, είναι επόμενο να υπάρχει σαφές δείγμα, αναφορικά με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της ομάδας. Υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, πλέον, για τα δυνατά μας σημεία και τις αδυναμίες μας. Η ομάδα δουλεύει στο γήπεδο, είναι επιθετική, έχει τρεξίματα, βγάζει πάθος και ένταση, έχει ποιότητα. Ωστόσο, κύριό μας μειονέκτημα, είναι ότι δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Και αυτό δεν συμβαίνει επειδή ο εκάστοτε αντίπαλος έχει καλύτερη αγωνιστική παρουσία από εμάς. Το αρνητικό αυτό στοιχείο δεν το αποδίδουμε στην τύχη. Υπάρχουν αγωνιστικοί λόγοι και αιτίες που το προκαλούν. Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι, έχουν εντοπιστεί. Κάποια μπορούν να βελτιωθούν μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις, κάποια άλλα με μεταγραφική ενίσχυση. Εξάλλου το έχουμε πει ξανά. Επιβάλλεται μέσα από κάθε μετεγγραφική περίοδο, να βελτιώνουμε ακόμη περισσότερο το ρόστερ μας. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που ισχύει για κάθε ομάδα, όχι μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σημειώνουμε, επίσης, τα εξής:

  • Πιστεύουμε ότι σε κανένα από τα έντεκα παιχνίδια που έχει δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος στο γήπεδο. Στη χειρότερη περίπτωση, η απόδοσή μας με 2-3 ομάδες, ήταν περίπου στο ίδιο επίπεδο. Και όμως χάσαμε 17 βαθμούς!
  • Αυτό προβληματίζει διότι αυτό που στο ποδόσφαιρο έχει σημασία, είναι το αποτέλεσμα. Θα χρειαστούμε συνεχόμενες νίκες για να μπορέσουμε να καλύψουμε μέρος από το χαμένο έδαφος, κάτι που θα πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε άμεσα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει πάντοτε για τη νίκη. Η πίεση είναι δεδομένη και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν. Την Κυριακή μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Δόξα, στο οποίο είναι, πλέον, μονόδρομος η νίκη. Επιβάλλεται να φύγουμε από το Μακάρειο με τους τρεις βαθμούς”.

Επίσης, ο Αντρέας Δημητρίου υπενθύμισε πως το Gala Dinner του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου, στο “Ktima Makenzi”, στη Λάρνακα και θα ξεκινήσει στις 20:30. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αναλάβει ο τραγουδιστής, Δημήτρης Μπάσης, με το εξαμελές του σχήμα. Η τιμή εισόδου είναι στα €250 για δύο άτομα και  €150 για ένα άτομο. Πληροφορίες / κρατήσεις: 95 127 277