Εκπληκτικό ήταν το αγωνιστικό διήμερο για την ομάδα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στους αγώνες “Ανάβαση Σταυροβουνιου” και “Ατομική Χρονομέτρηση”, στην Ποταμιά.

Ο Κωνσταντίνος Παυλίδης, στην κατηγορία Παίδων της Ανάβαση Σταυροβουνίου, παρά τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, κέρδισε την 1η θέση, κάνοντας χρόνο 16:15.

Στον ίδιο αγώνα, στους Μάστερ 2, η ομάδα μας πέτυχε το 1-2, με τον Μιχάλη Θεοχάρους και Στράτο Ευστρατίου να κυριαρχούν.

Στις Νεανίδες, η Δήμητρα Κουκουμά κέρδισε την 1η θέση με άνεση και σταδιακά ανεβαίνει μετά τον τραυματισμό στον αυχένα από τροχαίο δυστύχημα.

Στις Κορασίδες, η Ελένη Κουκουμά ανέβηκε στη 2η θέση.

Στους CFA οι πρωτοεμφανιζόμενοι Νίκος Νικολάου στην κατηγορία 31-40 και Μάριος Λεονίδου στην κατηγορία 41-45, κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις.

Εξαιρετική ήταν η προσπάθεια του εφήβου, Ειρηναίου Δημητριάδη, που σημείωσε σημαντική βελτίωση και κατέλαβε την 4η θέση.

Την Κυριακή στην Ποταμιά ξεχώρισε η εκπληκτική εμφάνιση από τους Μάστερ 2, με τον Στράτο Ευστρατίου να κερδίζει τον αγώνα, τον Αλέξη Κέστα να τερματίζει στη 2η θέση και τον Μιχάλη Θεοχάρους στην 3η.

Η Δήμητρα Κουκουμά κατέγραψε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και ανέβηκε ξανά στην 1η θέση, στην κατηγορία Νεανίδων.

Στους Παίδες, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης τερμάτισε στη 2η θέση, χάνοντας την πρωτιά για μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Η Ελένη Κουκουμά στις Κορασίδες κατέλαβε την 3η θέση.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία στην κατηγορία Παίδων του Χριστόδουλου Νικηφόρου, που τερμάτισε στην 4η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας ποδηλασίας.

Ακαδημία Ποδηλασίας: 97609701 / 99671512