Αγώνα αντοχής ποδηλασίας δρόμου διοργάνωσε χτες στην Αλάμπρα το τμήμα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, διοργάνωση η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία .

Ήταν μια απαιτητική διαδρομή τόσο για τους αθλητές που ξεκίνησαν από την περιοχή Αλάμπρας και έφτασαν μέχρι την Μονή Λεμεσού με επιστροφή, αλλά και απαιτητική διοργάνωση που με την βοήθεια όλων των εθελοντών που εργάστηκαν αφιλοκερδώς  για την προετοιμασία αλλά και την διοργάνωση του αγώνα,καταφέραμε να έχουμε ένα άψογο αγώνα ποδηλασίας δρόμου με μεγάλες αποστάσεις.

Το Τμήμα ποδηλασίας της  ΟΜΟΝΟΙΑΣ  εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν. Επίσης ευχαριστεί  όλους τους κομισάριους  του αγώνα και όλους τους χορηγoύς της ομάδας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Λαϊκό Cosmos  για την χορηγία του El-Café  και του νερού Perier.

Στο αγωνιστικό κομμάτι  η ΟΜΟΝΟΙΑ θριάμβευσε με τους αθλητές μας να πρασινίζουν τα βάθρα στις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Αναλυτικά :

Ο Ειρηναίος Δημητριάδης  1η θέση στην κατηγορία Εφήβων

Η Δήμητρα Κουκουμά 1η θέση στην κατηγορία των Νεανίδων.

Ο Κωνσταντίνος Παυλίδης 1η θέση στην κατηγορία Παίδων με τον Αντρέα Κωνσταντίνου να τον πλαισιώνει στην 2η θέση

Η Ελένη Κουκουμά  1η θέση στην κατηγορία των κορασίδων .

Στους  Πανπαίδες ο Αντρέας Κασάπης στην 3η θέση .

Στους Μάστερ 2 είχαμε ολοπράσινο βάθρο με τον Στράτο Ευστρατίου στην 1η θέση , τον Αλέξη Κέστα στην 2η θέση και τον Μιχάλη Θεοχάρους  στην 3η θέση .

Στους  CFA  Μάστερ 1 Ο Νίκος Νικολάου στην 1η θέση με τον Κωνσταντίνο Χρυσοστόμου να τον πλαισιώνει στην 2η θεση

Στους  CFA  Μάστερ 2 επανεμφάνιση για τον Μαρίνο Μεσαρίτη και 1η θέση

Ότι και να πούμε για την χτεσινή προσπάθεια των όλων των αθλητών μας θα είναι λίγο, απλά σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε σεμνά να δουλεύουμε  όπως ξέρουμε να κάνουμε καλά για να επιτύχουμε και όλους τους στόχους μας είτε προσωπικούς είτε ομαδικούς.

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ : 99671512

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ :96471742