Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου κεντρικού, Χρίστου Αντωνιάδη, ο οποίος αποτέλεσε και παλαιότερα στέλεχος της ομάδας μας, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα σούπερ καπ, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Καραβά. Επίσης, στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Ολυμπιάδας και του Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα, ειδικά σε μια περίοδο που ο πήχης έχει τεθεί σε πολύ ψηλά επίπεδα. Όταν μου έγινε η πρόταση, απάντησα αμέσως θετικά διότι ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.

Όσο αφορά για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, ο Χρίστος Αντωνιάδης σημείωσε: “Ομολογουμένως γίνεται πολύ καλή δουλειά από την τεχνική ηγεσία. Οι πετοσφαιριστές ανταποκρίνονται θετικά, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις. Όλοι θέλουμε να κάνουμε φέτος το κάτι παραπάνω, σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα και πολύ καλό κλίμα στις προπονήσεις. Είναι εξαντλητικό το πρόγραμμα προετοιμασίας, όμως είμαστε βέβαιοι πως οι κόποι και οι θυσίες μας θα ανταμειφθούν”.

Για τους στόχους της ομάδας, ο έμπειρος κεντρικός ανέφερε: “Θέλουμε στην Κύπρο να κατακτήσουμε και τους τρεις διαθέσιμους τίτλους. Στην Ευρώπη θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω, κάτι που πιστεύουμε θα εκτιμήσει ο κόσμος μας. Εξάλλου, είναι κάτι που δικαιούμαστε ως ΟΜΟΝΟΙΑ, βάσει της παρουσίας μας στο άθλημα τα προηγούμενα χρόνια”.

Ακόμα υψηλότερες απαιτήσεις έχει ο Χρίστος από την δική του παρουσία: “Έχω περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Νιώθω ότι η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, θα συμβάλει στο να βγάζουμε ακόμη πιο καλό πρόσωπο στους αγώνες. Νιώθω τυχερός που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ανυπομονώ για την έναρξη των υποχρεώσεών μας”.

Κλείνοντας, ο Χρίστος είπε για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Θα προσπαθήσουμε να του προσφέρουμε χαρές, μέσα από νίκες και επιτυχίες σε αυτήν τη νέα σεζόν. Θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Αξίζει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που γίνεται, διότι πραγματικά είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα”.