Ο χαιρετισμός του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ανδρέα Πασιουρτίδη, στην εκδήλωση της παρουσίασης του ρόστερ και των νέων επίσημων εμφανίσεων:

“Κυρίες και κύριοι,
Φίλες και φίλοι,

Να σας καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου στην αποψινή εκδήλωση και να σας ευχαριστήσω για τη δυναμική σας παρουσία. Να καλωσορίσω το νέο τεχνικό επιτελείο και τους νέους ποδοσφαιριστές.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να πω ότι θα είμαστε δίπλα τους σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε.

Θα είμαι πολύ σύντομος, δεν θα σας κουράσω.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι πνέει αέρας αισιοδοξίας και ελπίδας στις τάξεις του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μας ικανοποιεί αφάνταστα το κλίμα συσπείρωσης και ενότητας που υπάρχει τις τελευταίες βδομάδες. Η ίδια σύμπνοια πρέπει να υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, από την αρχή μέχρι το τέλος. Όχι μόνο στις εύκολες στιγμές, αλλά πολύ περισσότερο στις δύσκολες.

Στοχεύουμε ψηλά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή άλλωστε για μια ομάδα του βεληνεκούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Καθημερινά στόχος είναι να αντιλαμβάνονται όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το τεράστιο εκτόπισμα αυτής της ομάδας. Την ιστορία της, τις απαιτήσεις της, το τι σημαίνει για τον κόσμο της.

Ο επαγγελματισμός και η στοχοπροσήλωση είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα. Όπως αδιαπραγμάτευτη είναι η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να υπάρχει πειθαρχία, να τηρούνται οι εσωτερικοί κανονισμοί του Συλλόγου, να λειτουργεί σωστά το τμήμα και να εκσυγχρονίζεται συνεχώς.

Είμαστε αισιόδοξοι για τη φετινή χρονιά, βαδίζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος με αυτοπεποίθηση. Άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα κάνουμε όσα πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Όπως είπε και ο Πρόεδρος προηγουμένως, κεφαλαιώδους σημασίας είναι να έχουμε γεμάτα γήπεδα. Το πρώτο βήμα γι’ αυτό είναι να πετύχουμε τον στόχο των 7000 εισιτηρίων διαρκείας. Μια δυνατή αγωνιστικά ΟΜΟΝΟΙΑ με γεμάτο γήπεδο δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.

Το φιλικό με τον Ολυμπιακό έστειλε το πρώτο μήνυμα και είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο φιλικό θα είμαστε ακόμη περισσότεροι.

Να σας ευχαριστήσω ξανά για την παρουσία σας και σας εύχομαι να απολαύσετε το υπόλοιπο της βραδιάς”.