Ζωντανά, μέσω δωρεάν Live Streaming, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το 4ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας επί πολωνικού εδάφους, με αντίπαλο τη Zaglebie Lubin. Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει μέσω της επίσημης σελίδας του Συλλόγου στο Facebook, www.facebook.com/ACOmoniaNicosia και αποτελεί προσφορά του συνδρομητικού καναλιού της ομάδας, «OMONOIA Premium». Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο, Δευτέρα, 31 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 17:00 (ώρα Κύπρου). Χορηγός της μετάδοσης θα είναι η εταιρεία Consultics, στρατηγικός συνεργάτης του Συλλόγου σε θέματα Μάρκετινγκ.

Η αρχική απόφαση ήταν όπως το 4ο φιλικό μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του OMONOIA Premium, ωστόσο μετά από αίτημα αρκετών φιλάθλων της ομάδας, αποφασίστηκε όπως μεταδοθεί δωρεάν. Με την ευκαιρία αυτή, καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως γίνει συνδρομητής στο ΟΜΟΝΟΙΑ Premium και δώσει ώθηση στην προσπάθεια για 2000 συνδρομητές μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, με ετήσια συνδρομή, στην τιμή των 60 ευρώ (αναλογία: 5 ευρώ τον μήνα). Όσοι/ες γίνουν συνδρομητές μέχρι την Τρίτη το βράδυ (01/08/2017, 23:00) θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση και να κερδίσουν τη νέα επίσημη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπογραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η ενότητα «OMONOIA Premium» περιλαμβάνει υλικό, αποκλειστικά και μόνο, για τους συνδρομητές της. Είναι πλούσια σε οπτικοακουστικό υλικό, συνεντεύξεις, αναλύσεις υψηλής τεχνολογίας, στατιστικά, στιγμές από την ιστορία του συλλόγου, διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές, ενώ προσφέρει αναβαθμισμένη προβολή στους χορηγούς και συνεργάτες του σωματείου. Στόχος του «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium» είναι να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και σε ό,τι έχει σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέσα από τη νέα πλατφόρμα η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοδοξεί να ανταποδώσει στους χιλιάδες οπαδούς της, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας υλικό και πληροφόρηση.

Γίνε συνδρομητής στο ΟΜΟΝΟΙΑ Premium: www.acomonia.com/premium
Πληροφορίες: http://bit.ly/2rO1sJm