Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, ολοκληρώνεται το συμβόλαιο συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Ντάριο Κρέσιτς, Καρλίτος, Τζιόρτζ Φλορέσκου και Ονησίφορο Ρουσιά.

Ο Ντάριο Κρέσιτς εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Αύγουστο του 2016 και φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος σε 7 παιχνίδια.

Ο Καρλίτος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 και στο χρονικό διάστημα που ήταν στην ομάδα μας αγωνίστηκε σε 51 παιχνίδια, σκοράροντας μια φορά.

Τον Ιανουάριο του 2016 αποκτήθηκε και ο Τζιόρτζ Φλορέσκου, καταγράφοντας 48 συμμετοχές με τα χρώματα της Ομόνοιας.

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς ήταν στο δυναμικό της ομάδας μας από τον Δεκέμβριο του 2012 και αγωνίστηκε σε 74 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 14 γκολ.

Επίσης, ο Σύλλογος ενημερώνει πως ολοκληρώνεται ο δανεισμός ενός έτους των Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Κωνσταντίνου Κότσαρη, από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έπαιξε σε 20 παιχνίδια με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ ο Κωνσταντίνος Κότσαρης στάθηκε άτυχος καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός τον είχε θέσει, για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί θερμά τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.