Επτά ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκαν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, υπό τη μορφή δανεισμού, σε άλλους Συλλόγους.

Πιο κάτω αναλυτικά:

Άγγελος Χρυσοστόμου
Αγωνίστηκε στην Ομόνοια Αραδίππου, στη δεύτερη κατηγορία. Μέτρησε 1656 αγωνιστικά λεπτά, σε 21 συμμετοχές (20 βασικός/1 αναπληρωματικός). Η ομάδα του τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ανδρέας Σοφοκλέους
Αγωνίστηκε στον ΑΣΙΛ, στη δεύτερη κατηγορία. Κατέγραψε 1786 λεπτά συμμετοχής, σε 23 συμμετοχές (21 βασικός / 2 αναπληρωματικός). Η ομάδα του τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Σωτήρης Φιάκας
Φόρεσε τη φανέλα του Χαλκάνορα, στη δεύτερη κατηγορία. Αγωνίστηκε για 1938 λεπτά, έχοντας 24 συμμετοχές (20 βασικός / 4 αναπληρωματικός). Πέτυχε ένα γκολ. Η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της.

Απόλλωνας Βασιλείου
Έπαιξε στο πρώτο μισό της σεζόν στον Χαλκάνορα, στη δεύτερη κατηγορία. Κατέγραψε 667 αγωνιστικά λεπτά, μετά από οκτώ συμμετοχές (7 βασικός / 1 αναπληρωματικός). Σκόραρε δύο φορές. Η ομάδα του Ιδαλίου δεν κέρδισε την παραμονή της.

Σάκης Κύπρου
Στάθηκε άτυχος καθώς μόλις στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Άρη, στην πρώτη κατηγορία, υπέστη σοβαρό τραυματισμό και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν. Είχε μπει στον αγώνα ως αναπληρωματικός και πρόλαβε να αγωνιστεί 29 λεπτά.

Στεφάν Αζίζ
Πήγε τον Ιανουάριο στον Άρη και παρέμεινε μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας της Λεμεσού. Αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια (3 βασικός / 2 αναπληρωματικός), καταγράφοντας 253 αγωνιστικά λεπτά. Η ομάδα του υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Γεράσιμος Φυλακτού
Ο μοναδικός που δεν ολοκλήρωσε ακόμη τον δανεισμό του. Μέχρι στιγμής μετρά 2127 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Πάφος FC, μετά από 25 συμμετοχές (24 βασικός / 1 αναπληρωματικός), πετυχαίνοντας δύο γκολ. Πήρε πρόσφατα κλήση στην εθνική ομάδα της Κύπρου και αγωνίστηκε σε δύο φιλικά παιχνίδια, με Αρμενία και Γεωργία.