Δύο πακέτα κινητής τηλεφωνίας παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου η OΜΟΝΟΙΑ, τα οποία δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την PrimeTel, στρατηγικό συνεργάτη του Συλλόγου.

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει δύο νέα προϊόντα, στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας: Το νέο πακέτο προπληρωμένης τηλεφωνίας “OMONOIA Καρτοκινητή” πρόγραμμα σύνδεσης καρτοκινητής και το πρόγραμμα συμβολαίου ΟΜΟΝΟΙΑ”, ανέφερε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Μάρκετινγκ του Συλλόγου και μέλος το Διοικητικού Συμβουλίου, Μάριος Θεοδοσίου. Πρόσθεσε πως: “η προώθηση προϊόντων στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να προσφέρει στους φιλάθλους της ποιοτικά προϊόντα, με πρόσθετη αξία για τους ίδιους, αλλά και τα οποία να έχουν τις προοπτικές να συμβάλουν στην αύξηση των εσόδων του Συλλόγου”.

Με τα πακέτα αυτά, οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους εντελώς δωρεάν, να απολαμβάνουν αξιόπιστη επικοινωνία, με τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές και το εξελιγμένο δίκτυο 4G της PrimeTel, αλλά και να ενισχύουν οικονομικά το Σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να μεταφέρουν τον αριθμό τους ή να αποκτήσουν νέο, επιλέγοντας μεταξύ του νέου πακέτου προπληρωμένης τηλεφωνίας “OMONOIA Καρτοκινητή” και του μηνιαίου προγράμματος “OMONOIA Συμβόλαιο”, ανάλογα με τις ανάγκες τους και να απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια:

Καρτοκινητή “ΟΜΟΝΟΙΑ” (Pay As You Go)

  • Απεριόριστος χρόνος ομιλίας προς όλους τους αριθμούς ΟΜΟΝΟΙΑ
  • Απεριόριστα SMS προς όλους τους αριθμούς ΟΜΟΝΟΙΑ
  • Δωρεάν 1GB Mobile Internet με κάθε top-up

Η καρτοκινητή “ΟΜΟΝΟΙΑ”, είναι διαθέσιμη για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, στο δίκτυο πωλήσεων PrimeTel και σε επιλεγμένα περίπτερα Παγκύπρια.

Πρόγραμμα Συμβολαίου “ΟΜΟΝΟΙΑ”

  • 1000 λεπτά χρόνος ομιλίας προς όλους
  • Απεριόριστος χρόνος ομιλίας προς όλους τους αριθμούς ΟΜΟΝΟΙΑ
  • Απεριόριστα SMS προς όλους
  • 2GB Mobile Internet
  • Μηνιαίο πάγιο μόνο 24.90€

Το πρόγραμμα συμβολαίου ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι διαθέσιμο στο δίκτυο πωλήσεων PrimeTel.

Οι φίλαθλοι επικοινωνούν μεταξύ τους εντελώς δωρεάν, είτε έχουν επιλέξει συμβόλαιο, είτε καρτοκινητή. Επιπλέον, δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ ενισχύεται οικονομικά με κάθε νέα σύνδεση συμβολαίου και με κάθε top-up καρτοκινητής.

Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις με συμμετοχή σε διαγωνισμούς και κληρώσεις για πλούσια δώρα, όπως δωρεάν εισιτήρια αγώνων, υπογραμμένες φανέλες και πολλά άλλα.

Μάθε περισσότερα στο www.primetel.com.cy και καλώντας στο 133 ή αποστέλλοντας δωρεάν sms στο 8585.

Ο Μάριος Θεοδοσίου ανέφερε σχετικά με τα πακέτα που προσφέρει η ομάδα: “Εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καλώ τους φιλάθλους μας να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια. Πρόκειται για τηλεφωνικές συνδέσεις που προσφέρουν σημαντικά προνόμια και οφέλη στους συνδρομητές τους, ενώ με κάθε σύνδεση, οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα τους”.

Δεν παρέλειψε ο Μάριος Θεοδοσίου να ευχαριστήσει την PrimeTel για τη δημιουργία των πακέτων κινητής τηλεφωνίας: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αλέξανδρο Ζάχο, διευθυντή Μάρκετινγκ της εταιρείας PrimeTel και ασφαλώς ολόκληρη την ομάδα της PrimeTel, καθώς εργάστηκε μεθοδικά, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, για τη δημιουργία, ανάπτυξη και προώθηση των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επί της ευκαιρίας, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία PrimeTel, για τη συνεχή στήριξη που προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και για την άψογη συνεργασία και σχέση που έχουμε αναπτύξει”.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Νικολαΐδης, Διευθυντής Πωλήσεων της PrimeTel, ανέφερε: “ Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία επεκτείνουμε με την ΟΜΟΝΟΙΑ μια παγιωμένη σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και στενής συνεργασίας. Η PrimeTel βρίσκεται σταθερά δίπλα στην ομάδα και στον κόσμο της Ομόνοιας. Tα νέα πακέτα κινητής τηλεφωνίας ΟΜΟΝΟΙΑ, έρχονται για να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε προνομιακές τιμές, ενισχύοντας ταυτόχρονα οικονομικά την ομάδα”.

Παράλληλα, ευχαρίστησε εκ μέρους της εταιρείας τον κ. Θεοδοσίου, την ομάδα μάρκετινγκ και τη διοίκηση του Συλλόγου, για την εποικοδομητική συνεργασία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα που αναμένεται ότι θα “αγκαλιαστεί” από τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=BsCPvpPf-ak[/embedyt]