Κατέκτησε το κύπελλο στους U21 η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης επιβλήθηκε του ΑΠΟΕΛ με 3-1, με γκολ που πέτυχαν οι Δήμος Χαντζάρας (7΄, 67΄) και Απόλλωνας Βασιλείου (42΄). Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας κατακτά το κύπελλο, στα τρία χρόνια διεξαγωγής του θεσμού.

Πιο δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας και ευτύχισε να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ του Χαντζάρα στο 7΄, μετά από συρτή παράλληλη μπαλιά από τον Κατσαντώνη. Ακολούθως οι “πράσινοι” δέχτηκαν πίεση από τον αντίπαλο, ωστόσο διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και σε μια αντεπίθεση σκόραραν με δυνατό βολέ του Βασιλείου μέσα από την περιοχή, στο 42΄, μετά από κάθετη πάσα του Χαραλάμπους.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ μείωσε το σκορ (53΄) και μπήκε ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε τις ισορροπίες και κατάφερε με διαγώνιο σουτ του Χαντζάρα στο 67΄, μετά από ασίστ του Φραγκέσκου, να φέρει ξανά τη διαφορά στα δύο τέρματα. Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να απειλήσει, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ με αντεπιθέσεις δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.

Συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό και σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Βασιλείου, Φραγκέσκου, Χαντζάρας, Χρυσοστόμου (89΄ Παναγή), Πιτταράς, Χαραλάμπους (79΄ Πατσής), Φιάκα, Κατσαντώνη, Κρίστιτς, Ζάγκουλος

Φωτορεπορτάζ #OMONOIA