Τον πιο σημαντικό της αγώνα μέχρι στιγμής στη σεζόν, δίνει τη Μεγάλη Πέμπτη, 05 Απριλίου, η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μετά το αποτέλεσμα στον αγώνα που διεξήχθη στον Αγρό, την περασμένη Τετάρτη, η σειρά της ημιτελικής φάσης οδηγήθηκε σε τρίτο παιχνίδι, με τον νικητή να περνά στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΕΛ – Αχιλλέας Καϊμακλίου.

Οι καλαθοσφαιριστές του Κυριάκου Αδάμου θέλουν να αφήσουν πίσω τους την χαμένη ευκαιρία της Τετάρτης και να επικεντρωθούν στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στο στάδιο «Ελευθερία», στις 18:30.

Στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου παραχώρησε ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Γιάγκου: «Είχαμε πάει σωστά προετοιμασμένοι στον αγώνα της Τετάρτης, αποδώσαμε αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα στο γήπεδο. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ, κάτι που δεν είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε» ήταν το αρχικό του σχόλιο για τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης.

Για την προετοιμασία ενόψει του επόμενο αγώνα, ο καλαθοσφαιριστής μας σημείωσε : «Θα προετοιμαστούμε συγκεντρωμένα, θα δώσουμε έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς που διαπιστώσαμε από το προηγούμενο παιχνίδι, ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Δημήτρης Γιάγκου τόνισε πως υπάρχει πίστη στην ομάδα και ζήτησε την στήριξη του κόσμου: «Υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για πρόκριση, αλλά και για επικράτηση στους τελικούς αργότερα. Με την βοήθεια του κόσμου όλα μπορούν να γίνουν, κάτι που αποδείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε την συμπαράστασή του».

* Στη φωτογραφία ο Γιώργος Γιάγκου με το νούμερο 26