Η 5η Νοεμβρίου 2016 είναι ημέρα ιστορική για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς η νεοσύστατη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου, θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Παγκύπριο πρωτάθλημα. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ/Λευκοθέα υποδέχεται την Απόλλων Ladies, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κοινοτικό στάδιο Λατσιών και θα ξεκινήσει στις 14:30.  “Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα αγωνιστούμε με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς. Είναι μία μοναδική στιγμή που ανυπομονούμε να ζήσουμε”, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Μαρία Τουμάζου. 

Αναμφίβολα η ΟΜΟΝΟΙΑ/Λευκοθέα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της, απέναντι στην μόνιμη πρωταθλήτρια Κύπρου. Η Μαρία Τουμάζου είπε σχετικά: “Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι ο Απόλλωνας είναι μία δυνατή ομάδα, που έχει κατακτήσει οκτώ φορές το πρωτάθλημα. Όμως ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουμε και η ποιότητα που έχουμε ως ομάδας, μας κάνουν να αισιοδοξούμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”

Την περασμένη βδομάδα ο προπονητής της ομάδας μας, Πανίκος Μανώλη, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εξέφρασε την άποψη πως η ΟΜΟΝΟΙΑ/Λευκοθέα διαθέτει τις καλύτερες Κύπριες παίκτριες του πρωταθλήματος. Με αυτήν την τοποθέτηση, συμφώνησε και η Μαρία Τουμάζου: “Ναι, έχουμε τις καλύτερες Κύπριες παίκτριες και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως έχουμε τις περισσότερες παίκτριες στην Εθνική Κύπρου”. 

Όσο για τον βασικό στόχο αυτής της πρώτης χρονιάς παρουσίας της ομάδας, ο Μαρία Τουμάζου σημείωσε: “Αυτήν την πρώτη χρονιά είναι σημαντικό να θέσουμε υγιείς βάσεις, πάνω στις οποίες θα κτιστεί μία ομάδα που θα καυταστεί μόνιμη πρωταγωνίστρια. Σίγουρα θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, όμως ο κύριος μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε τις υποδομές και τις προοπτικές για ένα λαμπρό μέλλον”.

Τέλος, εκ μέρους όλης της ομάδας, η Μαρία Τουμάζου έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας και να την στηρίξει, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα. Έχουμε αρκετές νεαρές παίκτριες που χρειάζονται τη συμπαράσταση του κόσμου. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα, για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα”.