Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου (19:00), στο στάδιο «ΑΕΚ Αρένα»:

• Η ΑΕΚ, ως γηπεδούχος ομάδα, ενημέρωσε ότι θα εφαρμοστεί το μέτρο της ταυτοποίησης των φιλάθλων.

• Η ΑΕΚ θεωρεί ως απαραίτητη προϋπόθεση για να αγοράσει εισιτήριο φιλοξενούμενος φίλαθλος, την αποκλειστική χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας, την οποία χρησιμοποιεί η ίδια και άλλα Σωματεία. Ζητά από τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας την καταχώρηση στην πλατφόρμα, των προσωπικών τους δεδομένων, τα οποία θα εκτυπώνονται αυτόματα πάνω στο εισιτήριο.

• Στις εισόδους του σταδίου, θα πρέπει να παρουσιάζεται το εισιτήριο και να επιδεικνύεται η ταυτότητα, ώστε να γίνεται η επιβεβαίωση των στοιχείων που αναγράφονται στο εισιτήριο.

• Το εισιτήριο δεν θα παρακρατείται στην είσοδο, ωστόσο τα στοιχεία των φιλάθλων θα είναι καταχωρημένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέστειλε χθες επιστολή στην Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνη Λοΐζίδου Νικολαΐδου, μέσω της οποίας ενημερώνει για τα πιο πάνω. Ζητά, την τοποθέτηση της κ. Νικολαΐδου για το αν η ΑΕΚ δικαιούται να εφαρμόζει το μέτρο αυτό, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Ο Σύλλογος εκφράζει προβληματισμό για το αν διασφαλίζεται ότι η γηπεδούχος ομάδα, είτε κάποιος τρίτος, δεν θα έχει πρόσβαση στο σύστημα καταχώρησης (ηλεκτρονική πλατφόρμα) των προσωπικών δεδομένων των φιλάθλων.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, δεν θα προπωληθούν εισιτήρια, μέχρι να ξεκαθαρίσει η διαδικασία που θα ακολουθηθεί.