Τρεις προσφορές, που αφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, βρίσκονται αυτήν την χρονική περίοδο σε ισχύ.

– Για online αγορά / ανανέωση: http://bit.ly/2k7lPAd

1. «Ζήσε το πάθος της κερκίδας με ακόμη ένα άτομο και κερδίστε και οι δύο δωροκουπόνι €20 για αγορά της νέας φανέλας»

Όποιοι/ες από τους υφιστάμενους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας φέρουν ακόμη ένα άτομο να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας 2017-18, κερδίζουν και οι δύο δωροκουπόνι €20 για αγορά της επίσημης φανέλας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα: http://bit.ly/2uuhTOI

2. DIMCO Οικογενειακά Πακέτα Εισιτηρίων Διαρκείας

Η ανάγκη για δημιουργία οικογενειακών πακέτων εισιτηρίων διαρκείας, διαπιστώθηκε μετά από ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα πακέτα προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΩΝ οικογενειών. Η συμβολή του μέγα χορηγού της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, DIMCO, στην δημιουργία των οικογενειακών πακέτων ήταν καταλυτικής σημασίας.

Περισσότερα: http://bit.ly/2vKTTre

3. Η προσφορά της DIMCO για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Με αγορές άνω των €250 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), σε οποιοδήποτε κατάστημα της DIMCO, για κάθε εισιτήριο διαρκείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα παίρνει δώρο μία επίσημη φανέλα της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Περισσότερα: http://bit.ly/2vUcukJ

Ευκολίες πληρωμής

Κατόπιν αιτήματος αρκετών φιλάθλων της, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει ότι προσφέρει ευκολίες πληρωμής στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους σε δύο δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες: 77771948.

Μέχρι στιγμής η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεπεράσει τις 5200. Άλλα 1800 για τον στόχο των 7000!

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!