Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει πως η 13χρονη μέσος, Μαρία Ζαμανή, προωθείται στην πρώτη ομάδα και θα αποτελεί μέλος του φετινού ρόστερ της ομάδας μας.

Η Μαρία ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά της βήματα από τις ακαδημίες της Αναγέννησης Λυθροδόντα σε ηλικία 8 χρονών και το 2016 εντάχθηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και συμμετείχε στην ομάδα U12. Τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, καθώς και η συνεχής βελτίωση που σημειώνει, αποδεικνύουν ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για το παρόν και το μέλλον . Επίσης, θα αγωνίζεται και στην ομάδα U15 της Ακαδημίας Κοριτσιών.

Με αυτή την κίνηση η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδεικνύει ακόμη μία φορά την πρόθεση της για επένδυση σε νεαρές ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες και ταυτόχρονα την στήριξη προς την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Τμήματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν από την ακαδημία της γυναικείας ομάδας για να συμμετάσχω στην πρώτη ομάδα. Το όνειρο μου από πολύ μικρή είναι να παίξω με το τριφύλλι στο στήθος. Από τις πρώτες μέρες οι συμπαίκτριες μου με έκαναν να νιώσω ότι είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι εξαιρετικό και θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή της γυναικείας ομάδας και φυσικά το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η Μαρία Ζαμανή.