Να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα επιδιώξει το Σάββατο η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία φιλοξενείται στη Λεμεσό από την Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, στο στάδιο “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, στα Πολεμίδια.

Η ομάδα μας προέρχεται από νίκη με 2-0 επί του ΘΟΪ και θα επιδιώξει ανάλογη εμφάνιση και αποτέλεσμα, προκειμένου να βελτιώσει περεταίρω την βαθμολογική της θέση και συγκομιδή.

«Το Σάββατο περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε το τελευταίο διάστημα» ήταν η αρχική τοποθέτηση της ποδοσφαιρίστριας της ομάδας μας, Νάσιας Γεωργίου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Για το στόχο που τέθηκε ενόψει συνέχειας της σεζόν, η ποδοσφαιρίστρια της ομάδας μας τόνισε: «Λόγω των καλών αποτελεσμάτων και των δυνατοτήτων που φαίνεται να έχει η ομάδα, αναθεωρήθηκε ο αρχικός στόχος που είχε τεθεί, ο οποίος ήταν η δημιουργία ενός καλού κορμού και μιας δυνατής ομάδας για το μέλλον. Στοχεύουμε, πλέον, στην τέταρτη θέση, στόχος στον οποίο είμαστε κοντά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία».

Η Νάσια Γεωργίου θέλησε να παροτρύνει τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου: «Θα ήθελα να καλέσω τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε φέτος. Ελπίζουμε να τον δούμε να έρχεται μαζικά στο γήπεδο, καθώς έχουμε ανάγκη να τον νιώθουμε δίπλα μας, σαν μια νέα ομάδα η οποία είμαστε».

Οι αναμετρήσεις τις 12ης αγωνιστικής
ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ vs ΟΜΟΝΟΙΑ
ΘΟΪ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ vs APOLLON LADIES
ΒARCELONA FA vs Α.Ε. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΠΑΦΙΑ

Η Βαθμολογία (11 αγώνες)
1. BARCELONA FA  31
2. Α.Ε. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ  28
3. APOLLON LADIES  26
4. ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΛΑΤΣΙΩΝ  20
5. ΟΜΟΝΟΙΑ  16
6. Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ  14
7. ΠΑΦΙΑ  12
8. ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ  10
9. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ CHAMPIONS ΥΨΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ  3
10. ΑΠΟΛΛΩΝ Λυμπιών  0