Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του αθλήματος, το CEV Champions League.

Η ομάδα μας θα ξεκινήσει από τον 2ο γύρο και μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, θα αντιμετωπίσει την Jedinstvo Bemax Μαυροβουνίου. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου, στη Λευκωσία και ο επαναληπτικός στις 22 του ίδιου μήνα στο Μαυροβούνιο.

Εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκλείσει την ομάδα του Μαυροβουνίου, τότε στον δρόμο της θα βρεθεί η Πολωνική, Jastrzebski Wegiel, στο πλαίσιο του 3ου γύρου της διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ελευθερία”, στις 8 Νοεμβρίου.

Ενδεχόμενη πρόκριση και από τον 3ο γύρο, θα οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στους ομίλους του CEV Champions League.

Σε περίπτωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ξεπεράσει το “εμπόδιο” της στον 2ο ή στον 3ο γύρο του CEV Champions League, θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη στον δεύτερο τη τάξη θεσμό, το CEV Cup.

Σημειώνεται ότι την αγωνιστική περίοδο 2016-17, η ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε η πρώτη Κυπριακή ομάδα που συμμετείχε CEV Champions League. Η ομάδα μας αντιμετώπισε την Ach Volleyball Lujbljana, από την οποία αποκλείστηκε με δυο ήττες.