Το μήνυμα πως άπαντες στην ποδοσφαιρική ομάδα θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές φιλοδοξίες και να δουλέψουν σκληρά για τον Σύλλογο, έστειλε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο προπονητής της ομάδας μας, Γέσπερ Φρέντμπεργκ.

Αρχικά, ο κ. Φρέντμπεργκ εξήγησε γιατί αποδέχτηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία: «Αποδέχτηκα την πρόκληση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επειδή πραγματικά θέλω να βοηθήσω τον Σύλλογο. Και όταν μου το ζητάει ο Σύλλογος, θα βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο πιστεύει πως θα ήταν προς όφελός του.

Όπως ο κ. Φρέντμπεργκ ανέφερε, κύριο μέλημα είναι η δημιουργία ενδεδειγμένου επαγγελματικού περιβάλλοντος: «Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θα πρέπει όλοι μας να αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και να δουλέψουμε σκληρά για τον Σύλλογο. Είναι μια δουλειά στην οποία θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε τα πράγματα, ώστε να παραδώσουμε στον νέο Πρόεδρο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες να πετύχουν. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, στο οποίο θα μπορούμε να αναπτύξουμε τον Σύλλογο, το έμψυχο δυναμικό μας, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό μας, μέσα σε θετικές συνθήκες».

Η εμπειρία που έχει αποκομίσει ο κ. Φρέντμπεργκ από την Κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα, θεωρεί ότι θα λειτουργήσει θετικά στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε: «Βρίσκομαι στην Κύπρο εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και ξέρω πλέον καλύτερα πώς λειτουργούν τα πράγματα. Αυτό το στοιχείο θα βοηθήσει στο να επωφεληθεί άμεσα η ποδοσφαιρική ομάδα».

Όσο αφορά την προοπτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σημείωσε: «Δεν μπορεί να αμφισβητείται η προοπτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πραγματικά πιστεύω ότι υπό τις σωστές συνθήκες αυτή η προοπτική μπορεί να εκπληρωθεί».

Κλείνοντας ο κ. Φρέντμπεργκ επεσήμανε: «Διαπιστώνω και νιώθω πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για τους φιλάθλους και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Εύχομαι στο μέλλον να νιώσουν ξανά χαρά και υπερηφάνεια, όταν θα παρακολουθούν την ομάδα και θα συζητούν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μια ενωμένη και δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ!»