Την ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον ΑΠΟΕΛ, με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της ημιτελική φάση κυπέλλου U19 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Τα γκολ που έκριναν το εισιτήριο για τον τελικό πέτυχαν οι Χαραλάμπους και Οκκαρίδης στην παράταση.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 9΄, όταν το πλασέ του Γ. Κακουλλή έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ακολούθησε δοκάρι για τον ΑΠΟΕΛ στο 12΄, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το “τριφύλλι” απώλεσε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με κοντινό σουτ του Κατσαντώνη στο 17΄, κεφαλιά του Χριστοφόρου στο 23΄ και πλασέ από ευνοϊκή θέση του Κατσαντώνη στο 44΄. Οι “γαλαζοκίτρινοι” είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο 40΄.

Με καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Χριστοφόρου να κάνει το σουτ εκτός περιοχής που έφυγε ψηλά έξω. Έξι λεπτά αργότερα το σουτ του Τζιωνή πέρασε έξω, στο 80′ ο Αντωνίου έκανε σπουδαία απόκρουση σώζοντας την εστία των “πρασίνων”, ενώ στο 90΄ ο Χριστοφόρου επιχείρησε άστοχο σουτ.

Κοντά στο γκολ έφτασε ο ΑΠΟΕΛ με το ξεκίνημα της παράτασης, ωστόσο ο Αντωνίου στο 94΄ απέκρουσε κοντινή κεφαλιά. Οι “γαλαζοκίτρινοι” έφτασαν στο 0-1 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, με κοντινή προβολή του Κωνσταντίνου Χαραλάμπους. Νέα σπουδαία απόκρουση είχε ο Αντωνίου στο 110΄, στο επόμενο λεπτό ο Χριστοδούλου πλάσαρε σε τετ-α-τετ όμως η μπάλα έφυγε έξω, για να γίνει το 2-0 σε αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ στο 114΄, από τον Οκκαρίδη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αντωνίου, Μαυροφτής (105΄ Ορφανίδης), Κώστα, Γαβριήλ, Ιακώβου, Ποντικός (90΄ Α. Κακουλλής), Τζιωνής, Παναγή, Κακουλλής (71΄ Χριστοδούλου), Χριστοφόρου, Κατσαντώνης