Tην ήττα γνώρισε από την Ανόρθωση η ομάδα μας με σκορ 4-3, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο Κλέιτον στο 14′, ο Μίτροβιτς στο 30΄ ισοφάρισε, ο Τουρέ στο 33΄ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο με δύο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, από τους Βίκτορ στο 38΄ και Ολιβέιρα στο 45′ . η Ανόρθωση προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ισοφάρισε με τον Νταρμπισάιαρ στο 73΄, όμως οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με εκτέλεση πέναλτι του Άλβες στο 87′.

Οι “πράσινοι” είχαν 16 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 11 στον στόχο, έναντι 8 της Ανόρθωσης (6 στον στόχο). Ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης έκανε 7 αποκρούσεις, έναντι 2 του τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι δύο ομάδες κέρδισαν από τρία κόρνερ, ενώ η κατοχή μπάλας ήταν στο 53%-47% υπέρ της ομάδας μας.

Ανόρθωση: Kόπριβετς, Μ.Νικολάου (82′ Αριστοτέλους), Καλντερόν, Ερέρο, Σάντος, Βίκτορ, Οικονομίδης, Μίτροβιτς, Ράγιος (79′ Γιαννούλης), Ολιβέιρα (82′ Κυριάκου), Άλβες

ΟMONOIA: Παναγή, Παναγιώτου (86′ Μπρέβελντ), Κατελάρης, Άρνασον, Καρλίτος, Τουρέ, Μαργκάσα, Κλέιτον, Δημητρίου (52′ Αζίζ), Κύπρου (71′ Κωνσταντινίδης), Ντέρμπισαϊαρ

Κίτρινες: Σάντος / Κύπρου, Άρνασον, Κωνσταντινίδης