Πραγματοποιήθηκε στο Οίκημα του Συλλόγου η πρώτη ενημέρωση από την Επιτροπή της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τις ποδοσφαιρίστριες της ομάδας, σχετικά με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά τη λύση συνεργασίας με τη Λευκοθέα. 

Η Επιτροπή ενημέρωσε για την απόφασή της να λειτουργήσει το Τμήμα σε επαγγελματικά πλαίσια, με σεβασμό προς τις αθλήτριες και το προσωπικό. Τονίσθηκε πως θα γίνει προσπάθεια για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία σταδιακά θα εδραιωθεί ως μεγάλη δύναμη στο χώρο. 

Μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της γυναικείας ομάδας, η οποία τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της συγκέντρωσε περισσότερα από 30 κορίτσια. Μεγάλος στόχος είναι μέσα στα επόμενα χρόνια, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου να στελεχώνεται ανελλιπώς από παίκτριες που θα αναδειχθούν μέσα από τα “σπλάχνα” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου πλέον μπαίνει σε πορεία προγραμματισμού, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το βάρος πέφτει στην προσπάθεια στελέχωσης του προπονητικού επιτελείου, ενώ ακολούθως θα κορυφωθεί η προσπάθεια για συμπλήρωση του ρόστερ με ικανές ποδοσφαιρίστριες. 

Επί της ευκαιρίας, η Επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο της Λευκοθέας για τον ένα χρόνο συνεργασίας και του εύχεται καλή συνέχεια στο γυναικείο πρωτάθλημα. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την Ακαδημία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου:

99805800 Μαριάνα Νικολαΐδη

97817615 Γιάννος Γιωρκάτζιης