Στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι Γιαγκουλλή, Γρηγορίου και Αριστείδου

Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 24χρονης αριστερής ακραίας αμυντικού, Χρυστάλλας Γιαγκουλλή, της 16χρονης χαφ, Λιάνας Γρηγορίου και της 16χρονης κεντρικής αμυντικού, Μαρίας Αριστείδου.

Χρυστάλλα Γιαγκουλλή: Η πρώτη της παρουσία σε ομάδα ποδοσφαίρου ήταν τη σεζόν 2016-17, όταν είχε ενταχθεί στη 2η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/Λευκοθέα. Μετά από σχκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια, επιλέχθηκε φέτος να στελεχώσει την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η Χρυστάλλα επέλεξε τον αριθμό 46.

Λιάνα Γρηγορίου: Η Λιάνα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Λευκωσίας, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Ακολούθως, εντάχθηκε στην Ακαδημία της Λευκοθέας Λατσιών (2015-16) και την επόμενη σεζόν ήταν στην Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/Λευκοθέα. Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια πραγματοποιεί, πλέον, το μεγάλο βήμα, καθώς από φέτος θα είναι στέλεχως της πρώτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 20.

Μαρία Αριστείδου: Η Μαρία έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία του Παρθενώνα Λατσιών, όπου έπαιξε για δύο χρόνια. Έπειτα, εντάχθηκε στην Ακαδημία της Λευκοθέας Λατσιών (2015-16) και την επόμενη σεζόν μετακινήθηκε στην Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/Λευκοθέα. Η πρόοδος που επέδειξε ήταν σημαντική και έτσι κρίθηκε πως είναι έτοιμη για να αποτελέσει στέλεχως της πρώτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 4.

June 20, 2017