Την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου Σούπερ Καπ (και 3ου στην ιστορία της), αλλά και την 27 συνεχόμενη νίκη της (σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις) πανηγυρίζει η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κέρδισε με 3-0 σετ τη Νέα Σαλαμίνα, στην κλειστή αίθουσα “Κίτιον”, στη Λάρνακα. 

Οι δύο αντίπαλοι ήταν κοντά στο σκορ, στο πρώτο σετ, μέχρι τα τελικά του στάδια, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε στροφές και πέτυχε το 1-0, με σκορ 25-20. Το σκηνικό στο δεύτερο σετ δεν διαφοροποιήθηκε αισθητά, καθώς οι ΟΜΟΝΟΙΑ και Νέα Σαλαμίνα έφτασαν μέχρι το 23-23, ωστόσο στη συνέχεια οι “πράσινοι” με περισσότερο καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα πέτυχε το 25-23 και το 2-0 σετ. Το τρίτο σετ ήταν δραματικό, καθώς εκεί που έδειχνε πως η ομάδα μας είχε το πάνω χέρι, οι “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν στο παιχνίδι και ισοφάρισαν σε 21-21, ωστόσο αυτό λειτούργησε σαν αφύπνιση για την ΟΜΟΝΟΙΑ που παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ έφτασε στο 25-21 και στο 3-0. 

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τεχνική ηγεσία, πετοσφαιριστές, επιτροπή πετόσφαιρας και κόσμο, για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Πετόσφαιρας. Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος για την ομάδα μας, στα τελευταία δύο χρόνια και ο όγδοος στην ιστορία του Τμήματος (2 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 3 σούπερ καπ).