Γνωρίστε τα 15 άτομα που θα αποτελέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλογου μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ


Κατάγεται από τη Γαλάτα και διαμένει στη Λευκωσία. Είναι 52 χρόνων, παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο κόρες. Σπούδασε λογιστικά και εργάζεται τα τελευταία 30 χρόνια σε Πολυεθνική εταιρία στην οποία διετέλεσε από το 2008 μέχρι το 2017 Οικονομικός Διευθυντής για την Κύπρο και το Ισραήλ, ενώ από το 2018 διορίστηκε Διευθυντής του γραφείου της εταιρίας στην Κύπρο. Διετέλεσε για 4 χρόνια σαν μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ΑΣΟΛ. Από το Μάϊο του 2018 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Οικονομικός Υπεύθυνος του ΑΣΟΛ. Είναι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 1991.

 

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ


Κατάγεται από τη Λευκωσία και είναι 40 ετών. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Απέκτησε το πτυχίο νομικής LL.B. (Hons), το 2004, από το University of Warwick στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον επόμενο χρόνο (2005) ακολούθησε το Bar Vocational Course (BVC) από το BPP College of Professional Studies του Ηνωμένου Βασιλείου. Ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου από το 2006 και είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και του Lincoln’s Inn, Inns of Court (Barrister at Law). Σήμερα είναι εκ των ιδιοκτητών της δικηγορικής εταιρείας ‘Σκορδής, Παπαπέτρου & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε.’. Την περίοδο 2018-2020 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πρόεδρος του Καλαθοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου. Ο παππούς του, Δρ. Ματθαίος Παπαπέτρου, ήταν ένας από τους ιδρυτές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου το 1948, καθώς και πρόεδρος της ΚΕΠΟ από 1948-1953.

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΖΥΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


Γεννήθηκε το 1964 στη Λευκωσία, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Το 1981 αποφοίτησε με άριστα το Παγκύπριο γυμνάσιο Λευκωσίας και το 1984 με άριστα το ΑΤΙ στο κλάδο πολιτικής μηχανικής . Από το 1986 εργάζεται ως ασφαλιστής. Είναι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέραν των 20 ετών και διαχρονικά Βοηθούσε έξω διοικητικά τα εκάστοτε διοικητικά συμβούλια του σωματείου μας. Από το 2008-2016 ήταν ο επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ (2008-2010 ως εξωδιοικητικος και από το 2010-2016 ως μέλος του ΔΣ του σωματείου μας). Σ’ αυτά τα χρόνια κατέστησε το τμήμα την πρώτη δύναμη του αθλήματος στην Κύπρο κατακτώντας 4 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα στους άνδρες, 5 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα στους νέους, και 2 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα στους έφηβους. Επίσης επι θητείας του η ΟΜΟΝΟΙΑ αναρριχήθηκε στην 17η θέση στον πίνακα κατάταξης στην Ευρώπη.

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ


Γεννήθηκε στην Λεμεσό το 1975. Είναι 44 χρονών, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Σπούδασε Κινησιολογία στο University of Semmelweis και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Eπιχειρήσεων (MBA) από το University of Leicester. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες ως στέλεχος τους σε θέματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων. Υπήρξε επί σειρά ετών Εκτελεστικός Διευθυντής της Ομόνοιας. Σήμερα εργάζεται ως Commercial Manager στην εταιρεία Laiko Holdings Public Ltd. Είναι μέλος της Ομόνοιας από το 2000 και ο παππούς του Δρ.Τάκης Νικολαίδης, διετέλεσε Πρόεδρος της Ομόνοιας από τo 1949 έως και το 1974.

Β’ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΧΑΤΖΗΣΕΡΓΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)


Κατάγεται από την κατεχόμενη Λύση και οι γονείς της διαχειρίζονταν τον Αθλητικό Μορφωτικό Όμιλο Λύσης ΑΜΟΛ. Είναι απόφοιτος του Γυμνασίου Ακρόπολης, Λευκωσίας, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (LLM) στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Exeter Αγγλίας. Είναι δικηγόρος στη Λευκωσία και διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο.Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Oμίλου Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας που ιδρύθηκε το 2011, του ΑΜΟΛ Λύσης και του Κυπριακού Συνδέσμου Ευρωπαϊκού Δικαίου. Επίσης διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.Ασχολείται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα παρακολουθεί το ποδόσφαιρο του οποίου είναι λάτρης. Έχει δύο έφηβους γιους ηλικίας 14 και 15 ετών οι οποίοι είναι επίσης λάτρεις του ποδοσφαίρου και φοιτούν σε ακαδημία ποδοσφαίρου με τους οποίους ανελλιπώς παρακολουθούν τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ – ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ


Γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 30 Απριλίου 1984. Είναι νυμφευμένος με δυο παιδιά, μια κόρη και ένα γιο. Είναι κάτοχος του τίτλου ACCA και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ελεγκτής στην εταιρεία Baker Tilly όπου εργάστηκε παράλληλα με τις σπουδές. Με τη πάροδο πέντε ετών προσλήφθηκε Οικονομικός Διευθυντής στον Όμιλο Λαϊκού όπου εργάστηκε για επτά έτη και έλαβε μέρος με τη Διευθυντική ομάδα στην ολική αναδιάρθρωση του Ομίλου. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται ως Οικονομικός Διευθυντής στον Όμιλο Baker Tilly in South East Europe.

ΜΕΛΟΣ – ΑΡΓΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΑ


Κατάγεται από την Κάτω Ζώδια και διαμένει στη Λευκωσία. Είναι 52 ετών, νυμφευμένη και μητέρα τριών παιδιών. Σπούδασε λογιστικά και εργαζόταν για 28 χρόνια στον Τραπεζικό Τομέα. Είναι ενεργό μέλος της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας καθώς επίσης και του Ομίλου Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας.

 

ΜΕΛΟΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Κατάγεται από το Κάτω Δίκωμο και διαμένει στην Λακατάμια. Είναι 44 ετών, πατέρας 2 παιδιών. Επαγγελματικά δραστηριοποιημένος στην ασφαλιστική βιομηχανία εδώ και 23 χρόνια. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Frederick διετέλεσε πρόεδρος της Προοδευτικής Κ.Φ , μέλος της Φοιτ. Ένωσης και μέλος της Γεν. Γραμματείας ΠΟΦΝΕ.Στο παρελθόν διετέλεσε επίσης Μέλος Δ.Σ Ομόνοιας Λευκωσίας (2010-2012) , Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας Κ.Ο.Κ (2015-2018), Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και διεθνής με τις εθνικές παίδων, νέων και ενόπλων.Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Λακατάμιας, Μέλος Δ.Σ Σ.Α.Λ, Παρουσιαστής εκπομπής “Total Green” (παραγωγή “Ομόνοια – Ποδόσφαιρο”). Είναι μέλος του σωματείου από το 2002.

ΜΕΛΟΣ – ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΣ


Κατάγεται από το Μαραθόβουνο και διαμένει στη Λευκωσία. Είναι 60 χρονών, παντρεμένος και έχει 2 θυγατέρες. Απόφοιτος Μέσης Εκπαίδευσης και είναι Δημόσιος Υπάλληλος. Διετέλεσε πετοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για 20 χρόνια (1975-1995), Μέλος του Δ.Σ. Ομοσπονδίας Μπάτμιντον για 19 χρόνια (1990 – 2009) αποχωρώντας στην θέση του Αντιπροέδρου και είναι Γραμματέας του Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Έγκωμης.

ΜΕΛΟΣ – ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ


Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1977. Είναι 43 χρονών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στον ίδιο τομέα (ΜΒΑ) από το CIIM.Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και υπήρξε Πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών, όπως επίσης και Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης (ΕΦΕΚ Αθήνας).Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας όπως επίσης και του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου.Είναι μέλος του απερχόμενου Δ.Σ του Σωματείου.Εργάζεται ως Διευθυντής Πωλήσεων στη εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd.

ΜΕΛΟΣ – ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΟΥΛΛΗΣ


Κατάγεται από τη Νήσου, όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι 64 χρόνων, παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Το 1998 δημιούργησε τη δική του επιχείρηση, η οποία μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στο εμπόριο υλικών οικοδομής. Υπήρξε πρόεδρος της ΜΕΑΠ για 19 χρόνια (1998-2017) και κατά τη διάρκεια της θητείας του, η ομάδα του Πέρα Χωρίου/Νήσου ανέβηκε από την Δ΄ στη Β΄ κατηγορία, κτυπώντας μάλιστα την πόρτα της Α΄ κατηγορίας. Αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το 1974 μέχρι το 1980. Από το 2017 είναι κοινοτάρχης Νήσου, ενώ παράλληλα είναι αντιπρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Πέρα Χωρίου/Νήσου.

ΜΕΛΟΣ – ΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΠΟΛΥΣ


Γεννήθηκε το 1964, στο Παλαιχώρι. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι ιδιοκτήτης Οικογενειακής Επιχείρησης την οποία διαχειρίζεται με τη σύζυγο του και τους δύο γιους του. Υπήρξε αθλητής της Ποδηλασίας, αναδείχθηκε 5 φορές Πρωταθλητής Κύπρου και κατέγραψε πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στο εξωτερικό. Διαχειρίζεται το Τμήμα Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οποίο έχει δραστηριοποιήσει ο ίδιος, μαζί με τον Δημήτρη Καδή το 1995. Έχει καταφέρει, μαζί με τους συνεργάτες του να αναδείξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ τη μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του ποδηλάτου στην Κύπρο.

ΜΕΛΟΣ – ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ


Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1974 και διαμένει στη Λευκωσία. Είναι 46 χρονών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Κύπρου. Στην συνέχεια εργάστηκε ως Αστυνομικός από το 1999-2018. Μέλος στο Σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας από το 2002. Είναι ενεργό μέλος του τμήματος Δρομέων Ομόνοιας εκπροσωπώντας το τμήμα σε μαραθώνιους του εξωτερικού. Είναι ιδιοκτήτης του Συνεργείου Αυτοκινήτων F & A Car Center, στο οποίο και εργάζεται από το 2018 εκτελώντας χρέη Διευθυντή.

ΜΕΛΟΣ – ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΥΛΛΗΣ


Κατάγεται από το Καϊμακλί και διαμένει στο Δάλι. Είναι 49 χρόνων, νυμφευμένος και πατέρας τριών παιδιών. Σπούδασε οικονομικά στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα οικονομικά και την διαχείριση συστημάτων πληροφορικής. Από το 1999 μέχρι το 2004 διετέλεσε διευθυντής του γραφείου αντιπροσωπίας της Alpha Bank Κύπρου στην Μόσχα, ενώ από το 2005 μέχρι και το 2019 ανέλαβε διευθυντικά καθήκοντα στον τομέα διεθνών τραπεζικών επιχειρήσεων τόσο της Alpha Bank όσο και της Eurobank Cyprus. Από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι και σήμερα αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου της TAS Group, ενός από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς και βιομηχανικούς ομίλους της Ουκρανίας με έδρα την Λευκωσία, που δραστηριοποιείται κυρίως στον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα καθώς και στον τομέα ακινήτων.Τέλος, από τον Μάρτιο του 2020 είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ILIUM Capital RAIF VCIC Ltd , ενός επενδυτικού ταμείου υπό την εποπτεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, στοχευμένο στις επενδύσεις και την διαχείριση περιουσιακών στοιχείων κυρίως στα ακίνητα και media.

ΜΕΛΟΣ – ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Στρόβολο. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και με την επιστροφή του στην Κύπρο, εργάστηκε σε γνωστή Εργοληπτική εταιρία. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως διευθυντής στην εταιρεία Prometheas Asphalt. Είναι μέλος της εθνικής επιτροπής ασφαλτικών Κύπρου. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου από το 2012. Την περίοδο 2018-2020 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πρόεδρος του τμήματος του Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου.