Ραδιοφωνική παρέμβαση – 20 Δεκεμβρίου 2017 – Κύρια σημεία

 

Τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου:

Για το παιχνίδι με την Πάφο:

 

  • Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Κατ΄ ακρίβεια, πρέπει να πετύχουμε αρκετές συνεχόμενες νίκες, για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας. Είτε κερδίζουμε την Πάφο και παίρνουμε ανάσα ενόψει της συνέχειας, είτε κάνουμε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα όσο αφορά την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Επιβάλλεται να δείξουμε αντίδραση. Οφείλουμε, με την αγωνιστική μας παρουσία, να στείλουμε μήνυμα πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

 

Για την παρουσία νέου προπονητή στον πάγκο:

 

  • Ο κ. Πέτεφ και οι συνεργάτες του, έχουν ξεκινήσει την παρουσία τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που παρατηρούμε ότι τα έχουν μεταφέρει και στις προπονήσεις. Ο κ. Πέτεφ γνωρίζει ότι είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη. Για να μπορέσει να πετύχει στο έργο του, χρειάζεται να έχει την απαιτούμενη υποστήριξη και βοήθεια από όλους όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Φιλοδοξεί να πετύχει στην ομάδα μας και θα ήταν καλό να μην βρει μπροστά του την απογοήτευσή μας από την μέχρι στιγμής εξέλιξη της σεζόν.

 

Για τα αγωνιστικά νέα:

 

  • Ματ Νταρμπισάιαρ: Έχει κάταγμα στο δάχτυλο από το παιχνίδι με τον Εθνικό, όμως προπονείται κανονικά και είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

 

  • Κανού: Ακολουθεί μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος, ωστόσο αποφεύγει ακόμη κάποια κομμάτια της προπόνησης. Είναι αμφίβολος.• Μάριος Δημητρίου: Επέστρεψε χθες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.•          Μπρέβελντ: Θα παραμείνει εκτός, ταλαιπωρείται από κάκωση στον θώρακα.

 

  • Εκίθα: Θα ακολουθεί εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου και έπειτα θα αξιολογηθεί ξανά η κατάστασή του.

 

  • Παναγή: Χειρουργήθηκε με επιτυχία στο Βέλγιο. Την Παρασκευή θα επιστρέψει στην Κύπρο. Αναμένεται πως θα είναι απόλυτα έτοιμος το καλοκαίρι.

 

  • Μιχαΐλοφ: Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εγγράψει στο δυναμικό της τον τερματοφύλακα, Νικολάι Μιχαΐλοφ, ο οποίος είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

 

Για την απόφαση της ΚΟΠ για την ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων στα ντέρμπι, για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας:

  • Η ΟΜΟΝΟΙΑ, στη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, επανέλαβε την πάγια θέση της ενάντια στην ταυτοποίηση. Απ΄ εκεί και πέρα, θα αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, μετά και που θα μας επεξηγηθεί η διαδικασία που αποφασίστηκε και ανάλογα θα αποφασίσει ο Σύλλογος πώς θα προχωρήσει.

 

Για ενδεχόμενες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ:

 

  • Δεν επιθυμεί ο Σύλλογος να αναφερθεί δημόσια για το πλάνο ενίσχυσης την περίοδο Ιανουαρίου. Θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας, όμως για την ώρα η προσοχή είναι στραμμένη στην Πάφο.

 

Για τις οικονομικές υποχρεώσεις του Συλλόγου έναντι των ποδοσφαιριστών:

 

  • Όπως είπε και ο πρόεδρος την περασμένη βδομάδα σε δηλώσεις του, η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας έχει επηρεάσει την εισροή εσόδων. Πάρα τις δυσκολίες, ωστόσο, η τελευταία ενημέρωση είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι τακτοποιημένοι, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου που τους δεσμεύει με τον Σύλλογο.