Η ομάδα μας προετοιμάζεται για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να διατηρηθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί εκτός έδρας και  θυμίζουμε ότι δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας, αφού απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων, όπως προνοεί ο σχετικός κανονισμός.

Αμέσως μετά το τέλος του αυριανού αγώνα, η προσοχή της ομάδας μας στρέφεται στις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Την Δευτέρα το μεσημέρι η ομάδα μας θα αναχωρήσει για την πόλη Μπελγκορόντ στη Ρωσία, με ενδιάμεσο σταθμό την Μόσχα. Την Τετάρτη 19/12/2018 η ΟΜΟΝΟΙΑ θα διεκδικήσει  την πρόκριση της στους 8 του Challenge Cup απέναντι στην τοπική ομάδα Belogorie, που πέρυσι ήταν η νικήτρια της διοργάνωσης. Η ομάδα μας θα παλέψει  για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της αφήνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό της Λευκωσίας.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 15/01/2019 και ώρα 20:00, στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – «Ελευθερία».

Εισιτήρια για τον επαναληπτικό θα προ πωλούνται από την Δευτέρα 17/12 στα εκδοτήρια του Συλλόγου και η τιμή του εισιτηρίου/εισφοράς έχει καθοριστεί στα €5.

Τέλος το Δ.Σ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς για την μεταφορά της ομάδας μας στη Ρωσία. Ευχαριστούμε τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, την APS ATHIENITES LTD, την εταιρεία GREE, αλλά και το PRESSE CAFE.