Η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε 1η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και κατάφερε να νικήσει όλους τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου από δύο φορές, μπαίνοντας στα play-offs με σημαντικό πλεονέκτημα.

Η προσπάθεια ξεκινά σήμερα από το στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 20:00, στα ημιτελικά, τη Νέα Σαλαμίνα που τερμάτισε 4η. Χρειαζόμαστε ακόμα 2 νίκες για να βρεθούμε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή του ζευγαριού Ανόρθωση-Παφιακός.

Το πετοσφαιρικό μας τμήμα προχώρησε στη δημιουργία εισιτηρίου που κοστίζει μόνο €10 και περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες για τα play-offs του πρωταθλήματος, αλλά και όλους τους αγώνες κυπέλλου πλην του τελικού! Με αγορά του εισιτηρίου μπαίνετε επίσης σε κλήρωση για μια τηλεόραση LG 32’’, προσφορά της εταιρείας Αιμίλιος Ηλιάδης.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν, την διαφορά καλείστε να την κάνετε εσείς, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Όπως μόνο εσείς ξέρετε, όπως μόνο εσείς μπορείτε!

Το στάδιο «Ελευθερία» πρέπει να ζωντανέψει ξανά και να μετατραπεί σε μια έδρα που θα φοβίζει τους αντιπάλους.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο απόψε, αλλά και σε όλους τους επόμενους εντός έδρας αγώνες που θα ακολουθήσουν τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο. Μαζί θα φέρουμε κι άλλους τίτλους στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλα τα αθλήματα!☘️