Έξι τμήματα του ΑΣΟΛ έδωσαν αγώνες την εβδομάδα που μας πέρασε.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΑΝΔΡΕΣ
Ισόπαλος 1-1 έληξε ο πρώτος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑ με τον ΑΠΟΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51’ με τον Κλωναρίδη και η ομάδα μας έφερε το ματς στα ίσα με τον Τιάγκο τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 10 Μαρτίου. Επίσης, εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίζοντας 0-1 τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της β΄φάσης. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 52’ ο Κούσουλος με φοβερό σουτ εκτός περιοχής. Η ομάδα μας ανέβηκε ξανά στην 1η θέση με 59 βαθμούς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η ομάδα μας ηττήθηκε 1-0 από την Λευκοθέα Λατσιών για τη 2η αγωνιστική της β’ φάσης, με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 37 βαθμούς και στην 3η θέση.

ΦΟΥΤΣΑΛ
Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας που επικράτησε του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι «αιωνίων» με 5-4 εκτός έδρας. Σε ένα δραματικό παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πάρει τη νίκη μόλις 12’’ πριν από το τέλος. Σκόρερ οι Μαντέλλι, Αλεξίου, Πρέα, Λακούφης και Μανώλη. Η ομάδα μας έφτασε τους 22 βαθμούς σε 9 αγώνες και έπιασε τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε 59-78 στον Άγιο Δομέτιο από την ΕΝΠ για τη 2η αγωνιστική των playoffs σε αγώνα που μεταδόθηκε για πρώτη φορά μέσω του OFC TV στο YouTube. Επιπλέον, η ομάδα μας ηττήθηκε στη Λάρνακα από την ΑΕΚ με 83-68 για την 3η αγωνιστική των playoffs.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΑΝΔΡΕΣ
Αγγίζει τον τίτλο η ομάδα μας που κέρδισε την Ανόρθωση εκτός έδρας με 3-0 σετ (23-25, 16-25, 24-26) για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την αποψινή της νίκη (17η συνεχόμενη), παρέμεινε στην κορυφή και αύξησε την διαφορά στους 8 βαθμούς από τη 2η Ανόρθωση, έχοντας και αγώνα λιγότερο.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η ομάδα μας κέρδισε τον Ροτσίδη εκτός έδρας με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.